Kaj je najljubša hrana svetovnih zvezdnic?

Ko je govora o zvezdnicah in hrani v istem prispevku, navadno beremo le o njihovih nenavadnih ter bolj kot ne bizarnih dietah in odpovedovanjih v imenu vitke linije.

Kaj je najljubša hrana svetovnih zvezdnic? (foto: profimedia) profimedia
13. 1. 2014

Tokrat pa so nas bolj kot holivudske torture neprestanih odrekanj zanimali njihovi mali in najverjetneje redki užitki.

Kate Bosworth

Najljubša hrana: špageti z bolognese omako

Kate je priznala da so njena najljubša hrana špageti z bolognese omako, vendar samo če jih pripravi njena babica. Drugače pa preprosto obožuje pečeni krompirček v pečici.

Lea Michele

Najljubša hrana: veganski kolački

Priljubljena igralka serije Glee je v interviju povedala, da je bila včasih njena najljubša hrana sir, toda odkar je postala veganka se je njen okus spremenil in sedaj ji veganske sladice teknejo celo bolje od klasičnih. Drugače pa skrbi, da na dan spije vsaj 5 litov vode. Včasih je spila veliko kave, sedaj pa raje poseže po smoothiju iz naravnih sestavin.

Katy Perry

Najljubša hrana: gobe

Sama zase pravi, da bi lahko gobe jedla vsak dan, njeni najljubši so tartufi. Ker ve, da so gobe zelo zdrave, si jih tako privošči brez slabe vesti.

Jennifer Aniston

Najljubša hrana: mehiške jedi

Ameriška igralka pravi, da ima mehiško hrano tako rada, da bi si jo zaželela tudi za »zadnji obrok«. Najljubši prigrizek je čips z quacamole omako, glavna jed quesadillas in enchiladas, za zaključek pa solata z nacho prelivom.

Selena Gomez

Najljubša hrana: kisle kumarice

Selena je velika ljubiteljica kisa in kislih stvari, toda kisle kumarice so njena najljubša hrana. Velikokrat se po svojem nastopu okrepča z »pečenimi kislimi kumaricami«