To je zadnja stvar, ki jo je 33-letna Sabina objavila pred veliko tragedijo 😔

Danes so se na pogrebu v Radljah ob Dravi poslovili od 33-letne mamice, ki je zaradi družinskega nasilja izgubila življenje. 

To je zadnja stvar, ki jo je 33-letna Sabina objavila pred veliko tragedijo 😔 (foto: Facebook/R. P) Facebook/R. P
11. 5. 2022

Danes so se najbližji, prijatelji in znanci poslovili od 33-letne Sabine Pevec, ki je v bolnišnici zaradi hudih poškodb, katere ji je zadal njen (nekdanji) mož, izgubila življenje.

Za seboj je pustila dva sinova, stara 6 in 10 let. 

Sabina je nasilje v družini državnim organom sicer prijavila 13. aprila, osumljencu (Robertu Pevcu) pa so tedaj izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Slednji je omenjen ukrep kršil in kljub izrečenemu ukrepu prepovedi približevanja vstopil v njen dom in jo napadel.

Na njeni Facebook časovnici je sicer še vedno mogoče najti njune poročne fotografije ter skupne fotografije, s katerimi je obeležila obletnico njune junijske poroke.

Gre že za 3. primer družinske tragedije v tem letu pri nas, zato je še kako pomembno, da ob opozorilnih znakih reagiramo vsi, ki agresivno vedenje opazimo.

Če si sama v podobni situaciji ali poznaš nekoga, ki je in bi rada pomagala, se lahko obrneš na pomoč k brezplačnemu SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja na številki 080 - 11 55 (dela vsak dan, 24 ur na daln). 

Na Cosmu bomo prav ženskam, ki so ubežale družinskemu nasilju, že kmalu ponudile roko pomoči, in v sklopu projekta #CosmoZaŽenske prevozile razdaljo med Novo Gorico in Slovenj Gradcem ter zbirale denar za Varno hišo v Slovenj Gradcu. 

To pa je zadnja fotografija, ki jo je Sabina objavila na svojem Facebook profilu:

Vsem, ki so jo poznali, izrekamo iskreno sožalje. Sabina, počivaj v miru.

Fotografije: Facebook/R. P

Pokrovitelji #CosmoZaŽenske

Hit Radio Center
Pleško cars