Tek v petkah letos morda s kar tremi kvalifikacijskimi teki!

Čeprav smo vajeni tega, da zanimanje za prijave v teku na petkah iz leta v leto narašča, in smo praktično vsako leto že bili prisiljeni koga pustiti tudi brez tako željene štartne številke, nas je tokratno število prijavljenih vendarle presenetilo.

15. 9. 2011

In ker več kot trideset tekačic v petkah ni najbolj varno spustiti v ciljno ravnino središča Ljubljane, smo se odločili, da tokrat - če se bo večina prijavljenih deklet dejansko pojavilo v soboto na prijavnih mestih - namesto predvidenih dveh morda izpeljemo celo tri kvalifikacijske teke.

Teklo bo torej ne manj kot 45 do največ 90 prijavljenih deklet!

V primeru, da se katera od (do prvih 90 prijavljenih) deklet med 9. in 10.30 uro dopoldan na prijavni točki Prešernovega trga ne zglasi, bo pravico do štartne številke takoj dobila naslednja prijavljena, ki se bo na prijavno mesto javila.

Prvi kvalifikacijski tek se ima zgoditi točno ob 12. uri.

P.S.

Za vse, ki tečete prvič: Pogoj za udeležbo na tekmovanju je primerna obutev - najmanjša dovoljena višina petk je 8 cm, širina do 2 cm, obutev s polnim podplatom in platformo ni dovoljena.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri