Si videla te super nagrade? Prijavi se na tek v petkah 2016!

30. septembra bo tvoja najljubša revija že desetič zapored organizirala Cosmopolitanov tek v petkah. Se upaš v petkah zapoditi proti lepim nagradam? Prijavi se, izpolni obrazec spodaj, še prej pa preberi, kakšne super nagrade čakajo zmagovalko, tekmovalko z najvišjo petko in tekmovalko z najboljšim stilom.

28. 9. 2016

Kdaj?

30. september 2016 ob 14:00!

Kje?

Pred mestno hišo v Ljubljani!

Kaj potrebuješ?

Malce kondicije za tek na 100 metrov, trendi garderobo in čevlje z najmanj osem (8) centimetrov visoko, in ne več kot dva (2) centimetra široko peto.

Kaj se bo dogajalo?

Poleg tradicionalnega teka, boš skupaj z nami praznovala 15. rojstni dan, obarvan z nagradnimi igrami, s super voditeljico Azro Selimanović in ekipo moderatorjev, ki bodo poskrbeli za nepozaben dan.

Cosmo izmenjevalnica petk, v kateri boš lahko prišla do novih ali se znebila starih petk!

Kaj dobiš, če zmagaš?

Zmagovalka bo prejela bon v vrednosti 500 € za trgovino Tom Taylorčevlje znamke Steve Madden, ki jih podarja modna hiša Ikona, vikend vožnjo z novim Volkswagen up!-om in komplet perila Lisca ali Cheek by Lisca.

Nagradili pa bomo še ... 

... tekmovalko, ki bo tekla z najvišjo petko - ta bo prejela čevlje znamke Steve Madden, ki jih podarja modna hiša Ikona, in komplet perila Lisca ali Cheek by Lisca.

... in tekmovalko z najboljšim stilom, ki bo v dar prejela čevlje znamke Steve Madden, ki jih podarja modna hiša Ikonakomplet perila Lisca ali Cheek by Lisca in darilni paket Medex.

Časovnica dogajanja:

  • Ob 14.00: pričetek programa z oddajanjem RADIA PETKE (moderatorji, DJ, glasba, plesni nastopi, akrobatski vložki, pogovori z znanimi Slovenci, ...)
  • Ob 14.45: koncert skupine MUFF!
  • Ob 16.00: začetek teka v petkah, izločilni tekaški dvoboji, finale, razglasitev rezultatov in podelitev nagrad.

Zabave pa z dogajanjem v središču Ljubljane še ne bo konec!

Ob 15-letki slovenske edicije boš na zaključni zabavi v klubu Cirkus lahko nazdravila z vrhunskimi koktejli, minglala z domačimi zvezdnicami, ki so že krasile Cosmove naslovnice, ob aktualnih plesnih hitih ter enkratnih Sax in the City vložkih pa se obeta tudi tematski plesni šov.

Skratka, ultimativni žur za punce! Partner dogodka je Slowatch z vročo modno linijo znamke Daniel Wellington.

Prijavi se na tek, izpolni spodnji obrazec!

V primeru, da bo štartnih mest premalo, imajo prednost tiste, ki so se prej prijavile. Ker želimo, da vsako leto zmaga druga cosmo punca, lahko dosedanje zmagovalke tekmujejo le zunaj konkurence za zmago.

Letošnji Cosmopolitanov tek v petkah so omogočili: Nama, s. Oliver, klub Cirkus, Volkswagen, Aperol Spritz, Vitamin Well, Tom Tailor, Lisca, Philips Lumea, MedexGehwol in trgovine Kik.

logo

Sodelovanje trenutno ni možno.