Vroče: Sta za golo kopanje?

Zaradi znamenitih varčevalnih ukrepov se bodo fantje letos baje odrekli kopalkam in tukaj ni kaj (čeprav ravno žalostne nismo). A da bi vajino golo kopanje potekalo brez dodatnih 'zmanjševanj' ali zapletov, boš morala upoštevati nekaj osnovnih pravil kopanja v času krize.

Vroče: Sta za golo kopanje? (foto: Chris Clinton) Chris Clinton
27. 7. 2012

1. Pravilo prave temperature

Da se njegovo veličanstvo ne bi preveč skrčilo (ni nepovratno, a njemu bi bilo pred tabo zelo nerodno), se namesto gorskega ledeniškega jezera raje odloči za avgustovsko morje.

2. Pravilo izogibanja konkurenci

Sta v (polno zasedenem) hotelu? In če bo imela skupinica samskih bejb iz tretjega nadstropja podobno idejo kot vidva (polnočno kopanje zgoraj/spodaj brez)? Fanta boš nekako morala odvrniti od naklepa – seks na balkonu?

3. Pravilo lepega razgleda

Obožuješ njegovo zadnjo plat (čeprav tudi s sprednjo ni nič narobe)? Če bo treba, se na plaži 'obiraj' samo zato, da bo šel v vodo pred tabo, ker tako lepega razgleda (brez doplačila) nočeš zamuditi za nič na svetu.

4. Pravilo manjkajoče brisače

Kako je mogoče, da si 'pozabila' vzeti njegovo brisačo? A zdaj je, kar je: ti si pozabljiva, on pa gol. Če ga bo zelo zeblo, se skupaj zavijta v tvojo.

Priredila: Alja Maček, fotografije: Chris Clinton

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri