Ula Furlan posnela zelo seksi fotografije: Jo prepoznaš?

TV voditeljica, igralka in model Ula Furlan je kot model za poletna oblačila trgovin Omara navdušila s svojim vročim videzom! Bi jo prepoznala, če ti ne bi povedali, da je ona? 

Ula Furlan posnela zelo seksi fotografije: Jo prepoznaš? (foto: Instagram Ula Furlan, foto: Robert Ribič) Instagram Ula Furlan, foto: Robert Ribič
9. 8. 2016

33-letna lepotica Ula Furlan je del poletja namenila poziranju, navdušuje namreč v oglasni kampanji za trendovska oblačila. Črno-bele fotografije razkrivajo Ulin dekolte in popolno telo, Ula pa se zlahka kosa s priznanimi tujimi fotomodeli. Se strinjaš? Ula je sicer pred poletjem takole razkrila svoje načrte za poletje v reviji Lea:

"Poletne počitnice so v načrtu. Brez dvoma načrtujem romantično preživljanje v dvoje, ker imava s partnerjem takšne urnike, da se srečujeva ob urah, ko jaz že spim na kavču. Torej so večerne ure tiste, ki so najine, kar pomeni, da bova vsaj dva tedna 24 ur na dan skupaj, in to je to. Tega se zelo veselim, prav tako obiska najboljše prijateljice in njenega partnerja, ki živita na Nizozemskem, in upam, da bomo tudi z njima ujeli kakšen podaljšan vikend. Poletje je vedno takšno. Sicer pa si želim, da bi se jeseni odpravila tudi na kakšen tropski pobeg z malce bolj konkretnim letalom," nam je povedala Ula.

A photo posted by Ula Furlan (@ulaf) on Aug 2, 2016 at 5:23am PDT

A photo posted by Ula Furlan (@ulaf) on Aug 2, 2016 at 2:01pm PDT

A photo posted by Ula Furlan (@ulaf) on Jul 25, 2016 at 4:49am PDT

A photo posted by Ula Furlan (@ulaf) on Jul 15, 2016 at 1:45am PDT

A photo posted by Ula Furlan (@ulaf) on Jul 25, 2016 at 12:56pm PDT

Oglej si še divjo barvo las sicer plavolase Rite Ore.