COSMO poletni giveaway je spet tu!🤩

Seveda, nate spet čakajo poletne nagradne igre in SUPER nagrade! Ne zamudi te imenitne priložnosti, da si polepšaš poletje.

COSMO poletni giveaway je spet tu!🤩 (foto: COSMO POLETJE) COSMO POLETJE
15. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

Ta give-away je zaključen.

Poglej kaj podarjamo v tem tednu: COSMO POLETJE: nate čaka give-away!

COSMO POLETJE za vsako pravo COSMO BEJBO

V rubriki COSMO POLETJE boš tudi letos našla najboljše poletne članke, ki jih mora prebrati vsaka Cosmo bejba, ki želi biti v koraku z modo, slediti zadnjim lepotnim nasvetom in skrbeti za svoje zdravje! In se ob vsem tem seveda še neskončno zabavati.

COSMO GIVE-AWAY

Nikar pa ne zamudi tudi poletnih nagradnih iger!

V vsakem Cosmo poletnem giveawayu boš lahko izbirala med več nagradami, ki bodo tisti teden na voljo, ter izbrala tisto, kar si najbolj želiš. Vsak teden znova.

Vsak teden pa bo žreb določil, katera bo dobitnica nagrade. Boš to morda prav ti?

Tokrat podarjamo:     

• 1 x Afrodita Professional Summer Affair očarljivo parfumsko olje z bleščicami

• 1 x Vita Biosa (0,5 l) – BIO napitek 

• 1 x naravna vlažilna krema za obraz Malinca                    

Kako sodeluješ?

Zelo enostavno je! :) Klikni na gumb "Izberi" pod darilcem, ki ti je najbolj všeč, vpiši svoje podatke, klikni še na gumb "Pošlji" in drži pesti, da boš izžrebana.

Srečni izžrebanci tega tedna so:

Dare Ž.

Alenka B.

Darja N.

Afrodita Professional SUMMER AFFAIR OČARLJIVO PARFUMSKO OLJE Z BLEŠČICAMI

Intenzivno parfumsko olje z bleščicami za telo te bo odelo v privlačen zlat sijaj, tvoje telo pa bo objel božanski cvetlični vonj, ki bo trajal in trajal vse do konca zabave.

Vita Biosa (0,5 l) – BIO NAPITEK

Je biološko proizveden zeliščni napitek z mešanico 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij in mešanico 19 izbranih zelišč. Proizveden je s postopkom fermentacije, v katerem pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč. V njem ni ne sladkorja ne mleka ne konzervansov.

Naravna vlažilna krema za obraz Malinca

Za spočit, svež in mlajši videz kože je pogosto vse, kar potrebujete, nanos kakovostne vlažilne kreme. Naravna vlažilna krema za obraz Malinca predstavlja napredno in učinkovito nego brez sintetičnih dodatkov. Pohvali se lahko s kar 98 % naravno sestavo, ki so ji za globinsko vlaženje dodali ceramide, za prijeten vonj pa poskrbi naravna aroma vanilje. Mehka, gladka in sijoča koža … Naj vam jo zavidajo.

Ta give-away je zaključen.

Poglej kaj podarjamo v tem tednu: COSMO POLETJE: nate čaka give-away!