COSMO poletni giveaway, 6. teden čudovitih NAGRAD🤩

Nate tudi ta teden čakajo poletne nagradne igre in SUPER nagrade! Ne zamudi te imenitne priložnosti, da si polepšaš poletje. Teče že šesti teden, ko si lahko prislužiš kaj lepega!

COSMO poletni giveaway, 6. teden čudovitih NAGRAD🤩 (foto: COSMO POLETJE) COSMO POLETJE
20. 7. 2022 | Promocijsko sporočilo

Ta give-away je zaključen.

Poglej kaj podarjamo v tem tednu: COSMO poletni giveaway, 8. teden čudovitih NAGRAD🤩

COSMO POLETJE za vsako pravo COSMO BEJBO

V rubriki COSMO POLETJE boš tudi letos našla najboljše poletne članke, ki jih mora prebrati vsaka Cosmo bejba, ki želi biti v koraku z modo, slediti zadnjim lepotnim nasvetom in skrbeti za svoje zdravje! In se ob vsem tem seveda še neskončno zabavati.

COSMO GIVE-AWAY

Nikar pa ne zamudi tudi poletnih nagradnih iger!

V vsakem Cosmo poletnem giveawayu boš lahko izbirala med več nagradami, ki bodo tisti teden na voljo, ter izbrala tisto, kar si najbolj želiš. Vsak teden znova.

Vsak teden pa bo žreb določil, katera bo dobitnica nagrade. Boš to morda prav ti?

Tokrat podarjamo:     

• 1 x MSM lift + Q10, Medex

• 1 x VitaGyn pena za intimno nego, Dr. Gorkič

• 1 x sonična ionska zobna ščetka AASPIRE IONICKISS IONPA TRAVEL

• 1 x Afrodita Professional Summer Affair očarljivo parfumsko olje z bleščicami           

Kako sodeluješ?

Zelo enostavno je! :) Klikni na gumb "Izberi" pod darilcem, ki ti je najbolj všeč, vpiši svoje podatke, klikni še na gumb "Pošlji" in drži pesti, da boš izžrebana.

Srečni izžrebci so:

- SONJA E.

- DANIJELA S.

- PETER K.

- MARIJA P.

Afrodita Professional SUMMER AFFAIR OČARLJIVO PARFUMSKO OLJE Z BLEŠČICAMI

Intenzivno parfumsko olje z bleščicami za telo te bo odelo v privlačen zlat sijaj, tvoje telo pa bo objel božanski cvetlični vonj, ki bo trajal in trajal vse do konca zabave.

MSM lift + Q10, Medex

Vsebuje MSM, koencim Q10 in minerale. Izdelek učinkovito zmanjšuje gube in povečuje čvrstost ter elastičnost kože. Prispeva k bolj svežemu in mladostnemu videzu kože, ter hkrati ohranja zdrave in lepe lase ter nohte. Izdelek je primeren tudi za vegane.

Pena za intimno nego VitaGyn, Dr. Gorkič

VITAgyn pena s kislim pH (4,5) je namenjena vsakodnevni intimni higieni. Priporočljiva je tudi v času bolezenskih stanj (bakterijskih in glivičnih vnetij zunanjega ženskega spolovila), ter v primerih povečanega tveganja za vnetje (kopanje v bazenu, menstruacija, uporaba higienskih vložkov, spolni odnosi). Zaradi posebne sestave pena VITAgyn deluje tudi proti bakterijam, po uporabi pa daje občutek čistosti in svežine, kar je v poletnih mesecih posebej dobrodošlo.

Sonična ionska zobna ščetka AASPIRE IONICKISS IONPA TRAVEL

Sonična ionska zobna ščetka združuje moč ultrazvočne tehnologije v kombinaciji z delovanjem inovativne ionske tehnologije. Zasnova zobne ščetke je superfunkcionalna, saj ima poleg kakovostnih ščetin tudi pokrov, ki ščetko ščiti pred zunanjimi vplivi. Tako nudi dodatno zaščito pred bakterijami, virusi in mikrobi, kar je še posebej praktično na poti ali med uporabo v pisarni.

Ta give-away je zaključen.

Poglej kaj podarjamo v tem tednu: COSMO poletni giveaway, 8. teden čudovitih NAGRAD🤩