COSMO poletni giveaway, 3. teden čudovitih NAGRAD🤩

Nate spet čakajo poletne nagradne igre in SUPER nagrade! Ne zamudi te imenitne priložnosti, da si polepšaš poletje. Teče že tretji teden, ko si lahko prislužiš kaj lepega!

COSMO poletni giveaway, 3. teden čudovitih NAGRAD🤩 (foto: Cosmo poletje) Cosmo poletje
29. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

Ta give-away je zaključen.

Poglej kaj podarjamo v tem tednu: COSMO poletni giveaway, 8. teden čudovitih NAGRAD🤩

COSMO POLETJE za vsako pravo COSMO BEJBO

V rubriki COSMO POLETJE boš tudi letos našla najboljše poletne članke, ki jih mora prebrati vsaka Cosmo bejba, ki želi biti v koraku z modo, slediti zadnjim lepotnim nasvetom in skrbeti za svoje zdravje! In se ob vsem tem seveda še neskončno zabavati.

COSMO GIVE-AWAY

Nikar pa ne zamudi tudi poletnih nagradnih iger!

V vsakem Cosmo poletnem giveawayu boš lahko izbirala med več nagradami, ki bodo tisti teden na voljo, ter izbrala tisto, kar si najbolj želiš. Vsak teden znova.

Vsak teden pa bo žreb določil, katera bo dobitnica nagrade. Boš to morda prav ti?

Tokrat podarjamo:     

• 1 x Vita Biosa (0,5 l) – BIO napitek 

• 1 x Omega 3, Malinca

• 1 x Laluxid gel, Dr. Gorkič

• 1 x Hyaluron kapsule, Medex                  

Kako sodeluješ?

Zelo enostavno je! :) Klikni na gumb "Izberi" pod darilcem, ki ti je najbolj všeč, vpiši svoje podatke, klikni še na gumb "Pošlji" in drži pesti, da boš izžrebana.

Srečni izžrebanci so:

Erik M.
Antonela C.
Tanja D.
Valerija J.

Vita Biosa (0,5 l) – BIO NAPITEK

Je biološko proizveden zeliščni napitek z mešanico 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij in mešanico 19 izbranih zelišč. Proizveden je s postopkom fermentacije, v katerem pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč. V njem ni ne sladkorja ne mleka ne konzervansov.

Omega 3, Malinca

Lahko ste zdravi kot ribe, ne da bi ribe dejansko uživali ... Za normalno delovanje srca, odlično podporo možganom, očem ter protivnetno zaščito lahko sedaj poskrbite tudi z dragocenim rastlinskim virom. Kapsule Omega-3 iz Malince so naravna veganska alternativa iz alg kontrolirane pridelave. Najvišja kakovost, boljša absorpcija in čistost brez vsebnosti težkih kovin in drugih snovi so prednosti, ki jih delajo drugačne.

Ialuxid gel, Dr. Gorkič

Inovativen izdelek z vodikovim peroksidom, namenjen uporabi pri aknah (blaga do zmerna oblika), pri vnetju lasnega mešička (na primer po britju nog, pazduh), pri zanohtnici in impetigu. Ialuxid gel prepreči širjenje bakterijske okužbe in pripomore k obnovi prizadetega predela kože. Odličen izdelek za številne poletne kožne tegobe!

Kapsule Hyaluron, Medex

Vsebujejo hialuronsko kislino, ki prispeva k zmanjšanju vidnosti gub, izboljšanju napetosti in elastičnosti kože, kar prispeva k bolj svežemu in mladostnemu videzu kože.

Ta give-away je zaključen.

Poglej kaj podarjamo v tem tednu: COSMO poletni giveaway, 8. teden čudovitih NAGRAD🤩