COSMO poletni giveaway, 2. teden čudovitih NAGRAD🤩

Seveda, nate spet čakajo poletne nagradne igre in SUPER nagrade! Ne zamudi te imenitne priložnosti, da si polepšaš poletje. Teče že drugi teden, ko si lahko prislužiš kaj lepega!

COSMO poletni giveaway, 2. teden čudovitih NAGRAD🤩 (foto: COSMO POLETJE) COSMO POLETJE
22. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

Ta give-away je zaključen.

COSMO POLETJE za vsako pravo COSMO BEJBO

V rubriki COSMO POLETJE boš tudi letos našla najboljše poletne članke, ki jih mora prebrati vsaka Cosmo bejba, ki želi biti v koraku z modo, slediti zadnjim lepotnim nasvetom in skrbeti za svoje zdravje! In se ob vsem tem seveda še neskončno zabavati.

COSMO GIVE-AWAY

Nikar pa ne zamudi tudi poletnih nagradnih iger!

V vsakem Cosmo poletnem giveawayu boš lahko izbirala med več nagradami, ki bodo tisti teden na voljo, ter izbrala tisto, kar si najbolj želiš. Vsak teden znova.

Vsak teden pa bo žreb določil, katera bo dobitnica nagrade. Boš to morda prav ti?

Tokrat podarjamo:     

• 1 x Vita Biosa (0,5 l) – BIO napitek 

• 1 x lepotni mix v kapsulah Malinca

• 1 x Kolagen Q+ v kapsuli, Medex

• 1 x pena za intimno higieno VITAgyn, Dr. Gorkič                  

Kako sodeluješ?

Zelo enostavno je! :) Klikni na gumb "Izberi" pod darilcem, ki ti je najbolj všeč, vpiši svoje podatke, klikni še na gumb "Pošlji" in drži pesti, da boš izžrebana.

Vita Biosa (0,5 l) – BIO NAPITEK

Je biološko proizveden zeliščni napitek z mešanico 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij in mešanico 19 izbranih zelišč. Proizveden je s postopkom fermentacije, v katerem pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč. V njem ni ne sladkorja ne mleka ne konzervansov.

Lepotni mix Malinca

Lepotni mix v kapsulah vsebuje MSM, ki je bolje poznan kot mineral lepote. MSM je naravno žveplo, ki ga v telesu najdemo v tkivih, laseh, nohtih in še kje. Ker ga s hrano zaužijemo zelo malo, v telesu pa se ne zadrži dolgo, ga lahko vnesemo tudi s pomočjo prehranskih dodatkov. Za boljšo absorpcijo so v Malinici mineralu MSM dodali tudi naravni vitamin C, pridobljen iz sadeža camu camu. MSM in camu camu bosta poskrbela za bleščeče lase, lepo kožo in čvrste ter zavidanja vredne nohte.

Kolagen Q+ v kapsuli Medex

Vsebuje vegetarijanski kolagen in elastin, koencim Q10, vitamin C in minerale. Izdelek ima široko učinkovanje na kožo, saj prispeva k njeni elastičnosti in čvrstosti. Koži daje svež in mladosten videz, hkrati pa ohranja zdrave lase, nohte in sklepe.

VITAgyn pena za intimno higieno

VITAgyn pena s kislim pH (4,5) je namenjena vsakodnevni intimni higieni. Priporočljiva je tudi v času bolezenskih stanj (bakterijskih in glivičnih vnetij zunanjega ženskega spolovila), ter v primerih povečanega tveganja za vnetje (kopanje v bazenu, menstruacija, uporaba higienskih vložkov, spolni odnosi). Zaradi posebne sestave pena VITAgyn deluje tudi proti bakterijam, po uporabi pa daje občutek čistosti in svežine, kar je v poletnih mesecih posebej dobrodošlo.

Ta give-away je zaključen.