Zate imamo TOP ideje za (zdrave) prigrizke, ki so idealni za na plažo ali piknik v parku!

Vroče temperature kar kličejo po ohladitvi! Ne glede na to, ali se boš hladila ob morju, jezeru, reki ali zgolj pod senco v parku s fontano - zagotovo boš na tak dan potrebovala torbo prigrizkov. Kaj praviš, da bi sladkarije in čips tokrat nadomestila z bolj zdravimi alternativami?

Zate imamo TOP ideje za (zdrave) prigrizke, ki so idealni za na plažo ali piknik v parku! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 7. 2021 | Promocijsko sporočilo

1. KRUHKI 

Kombinacij zdravih namazov, zelenjave in sira, ki jih lahko kombiniraš z ovsenim ali pirinim kruhom je ... ogromno! Nekatera dekleta iz Cosmo pisarne obožujemo kruhke, nadevane z lososom in avokadom, spet druge pa si obroka ne predstavljajo brez sira.

Ne glede na to, na katero kombinacijo prisegaš ti, lahko vse te sestavine (in še kakšno enako slastno) najdeš na policah trgovin HOFER, pod njihovo lastno blagovno znamko NATUR AKTIV.

2. PLOŠČICE

Oreščkov polne presne ploščice so hiter, enostaven in okusen prigrizek, ki ga lahko vzameš s seboj kamorkoli, saj jih lahko spraviš v še tako majhno torbico ali kar v žep. 

NATUR AKTIV bio veganske presne ploščice so na voljo v različnih okusih in so brez glutena.

3. SLANI PRIGRIZKI

Če si ne predstavljaš izleta ali dneva na plaži brez čipsa, ga zamenjaj z bio zelenjavno različico ali pa preizkusi riževe vaflje, ki so bolj zdrava različica grickanja na plaži.

Tudi NATUR AKTIV čips ali vaflje pa lahko kombiniraš z narezano zelenjavo ali jih pomakaš v veganski namaz. Nja-mi!

4. NEKAJ SLADKEGA ...

Ko pa te vseeno zmami nekaj sladkega, so to lahko brezglutenski piškoti NATUR AKTIV, ki med dvema slojema piškota skrivajo okusno čokolado, če si ljubiteljica jogurtov, pa poskusi vegansko kremo iz mandljev ali kokosa.

Že poznaš linijo NATUR AKTIV?

HOFER ti želi letošnje poletje s kampanjo NATUR AKTIV BIObrok ponuditi bolj zdravo alternativo običajnim hitrim prigrizkom, ki si jih pogosto privoščimo bodisi na kratkih dnevnih dogodivščinah bodisi doma. Z njimi lahko uživaš kjerkoli: na plaži, v hribih, na bazenu, na kolesarskih izletih, na pohajkovanjih, v parku s prijatelji ali preprosto doma.

Vsak teden bodo na www.naturaktiv.hofer.si na voljo 3 torbe NATUR AKTIV BIObrok z različnimi kombinacijami NATUR AKTIV izdelkov, primernimi za različne situacije/izlete (za v hribe, na morje …), med katerimi boš lahko izbrala svojo najljubšo kombinacijo in osvojila omamne nagrade!

Več informacij najdeš tukaj.