To je popolna obleka za POLETJE, saj ti v njej 100% NE bo vroče (+oblikovala jo je Slovenka)

...ker vemo, da si poskusila že čisto vse!

To je popolna obleka za POLETJE, saj ti v njej 100% NE bo vroče (+oblikovala jo je Slovenka) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 7. 2021

Letošnje poletje ne skopari z visokimi temperaturami in ker vemo, kako težko je najti popolno oblačilo, v katerem te pot ne oblije že prvo sekundo, smo se odpravile na lov za popolno poletno obleko. 

Ko je zunaj +30C te namreč lahko rešijo le kopalke (ki pa za sprehod po mestu niso ravno najprimernejše) ali pa izredno lahkotne tkanine, ki so zračne in dihajo tudi v najbolj soparnem podnebju.

Zato je srajčna obleka "As within so without" znamke Witches Sisterhood, ki jo oblikuje znana slovenska oblikovalka Janja Videc, kot nalašč za vroče poletje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WITCHES SISTERHOOD (@witchessisterhood)

Ne samo, da je izdelana iz izredno lahkega organskega bombaža, tkanina je tako prijetna, da jo skoraj ne čutiš na koži. Poleg tega gre za brezčasen dizajn, ki ga zaokrožijo drobni detajli, kot so žepi. 

Obleka je na voljo v beli in črni barvi, je izredno vsestranska in jo lahko nosiš tako za dnevne kot večerne priložnosti. Lahko jo na različne načine zavežeš s pasom (ali pa brez njega, in s tem ustvariš bolj ohlapno silhueto). Prav tako jo lahko nosiš odpeto čez obleko ali majico in džins, kar bo ustvarilo moden slojen videz. 

Preberi tudi: Te poletne hlače pristajajo vsem postavam

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WITCHES SISTERHOOD (@witchessisterhood)

Srajčna obleka je univerzalne velikosti, izdelana iz certificiranega organskega bombaža in s spoštovanjem do okolja.

Če še nisi slišala za znamko Witches sisterhood, ti namignemo le, da gre za čudovito trajnostno znamko, kjer so vsi kosi izdelani v Sloveniji po načelih pravične trgovine. Prepričane smo, da boš nad njihovimi modeli iz nove poletne kolekcije povsem navdušena, zato jih poišči na Instagramu @witchessisterhood.

Priporočamo: To je najboljši pametni nakit na svetu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WITCHES SISTERHOOD (@witchessisterhood)

Fotografija: Profimedia

Preberi tudi: Lepo Afno smo opazile v tej bombastični obleki