Na TO zaščitno kremo prisegajo tiste z ZELO občutljivo kožo ☀️ (in ne, po njej nisi cela BELA)

Na njo sveto prisegajo tudi 👇 slovenske vplivnice!

Na TO zaščitno kremo prisegajo tiste z ZELO občutljivo kožo ☀️ (in ne, po njej nisi cela BELA) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 6. 2021

Da je letošnje poletje sončna krema obvezen pripomoček proti močnim sončnim žarkom, čivkajo že ptički na veji!

Nikar ne pozabi, da bi zaščito proti soncu morala uporabljati 365 dni v letu, še posebej zaščitniška pa moraš biti do svojega obraza, saj s pravilno uporabo sončne kreme preprečiš kožne bolezni in prezgodnje znake staranja.

Sonce namreč uničuje kolagen in povzroča pigmentne madeže, pravilna izbira sončne kreme, ki bo tvoja zaveznica številka 1, pa je vse prej kot lahka naloga. Prvo pravilo, ki ga moraš obvezno upoštevati, je nanos kreme. Samo eden, tisti zjutraj tik pred službo, nikakor ni dovolj, zato potrebuješ takšno z dovolj lahko teksturo, ki jo boš lahko pridno plastila večkrat na dan in ne bo preveč težka za tvojo kožo.

Poglej, na katero sončno kremo letošnje poletje prisegajo slovenske vplivnice:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skinology.si (@skinology.si)

La Roche-Posay Anthelios SHAKA zaščitni fluid za zelo občutljivo in netolerantno kožo SPF 50+ je tisto skrivno orožje, ki bo tvojo kožo varovalo proti škodljivimi sončnimi žarki!

Namenjen je tudi negi in zaščiti tiste najbolj občutljive kože, naneseš pa ga lahko tudi okrog oči. Ščitil te bo tako pred UVA kot tudi pred UVB žarki, navdušil pa je tudi letošnjo strokovno žirijo Cosmopolitan Beauty Awards 2021, ki ga je tako okronala z laskavim naslovom naj zaščita pred soncem.

Fluid se zelo hitro vpije v kožo, ne pušča belih sledi, kože ne obteži in ne povzroča mozoljev. Njegova tekstura je  odporna proti vodi in potu, odlično pa se bo obnesel tudi pod ličili! Kupiš ga lahko v vsaki lekarni, nikar pa ne pozabi na pravilo dveh prstov, saj boš le tako svoji koži zagotovila dovoljšno zaščito.

Poglej, kako La Roche SHAKA zaščitni fluid  uporabljamo punce na Cosmo uredništvu:

@cosmopolitanslo

Cosmo punce uporabljamo zmagovalca ##CBA2021: La Roche-Posay Athelios Shaka Fluid ZF 50+ ☀️ ##tiktokslovenia ##hudjob ##cosmopolitan @larocheposay

♬ original sound - Cosmopolitan SLO

Naša ocena? 5/5!

Fotografije: Profimedia

Pssst! To poletje poleg tiskane izdaje REVIJE prejmeš še BREZPLAČNO različico E-COSMOPOLITANA, ki ga dobiš TUKAJ!