COSMO poletni give-away 🤩

19. 7. 2021 | Promocijsko sporočilo

Ta give-away je zaključen.

Zakaj moraš spremljati rubriko COSMO POLETJE?

V njej bodo zbrani najboljši poletni članki, ki jih mora prebrati vsaka Cosmo bejba, ki želi biti v koraku z modo, slediti zadnjim lepotnim nasvetom in skrbeti za svoje zdravje!

Ne zamudi pa niti poletnih nagradnih iger!

V vsakem Cosmo poletnem giveaway-u boš lahko izbirala med več nagradami, ki bodo tisti teden na voljo, ter izbrala tisto, kar si najbolj želiš. Na koncu pa bo žreb določil, katera bo dobitnica nagrade. Boš to morda prav ti?

Tokrat podarjamo:

Happy Jennifer Aniston GIF

Kako sodeluješ?

Zelo enostavno je! :) Klikni na gumb "Izberi" pod darilcem, ki ti je najbolj všeč, vpiši svoje podatke, klikni še na gumb "Pošlji" in drži pesti, da boš izžrebana. 

L'Occitane Gel za telo po sončenju Citronka s kaktusom

Naj bo to poletje cool s citronko! L'OCCITANOV novi Gel za telo po sončenju Citronka s kaktusom, obogaten z ekološko citronko iz Provanse in izvlečkom iz kaktusa, se kar stopi na topli koži ter jo osveži, navlaži in odišavi z nežno iskrivo dišavo.

Afrodita Coco Joy osvežilna meglica

Poletna osvežitev s kokosovo vodo in aloe vero! 99,9 % naravna formula kožo osveži, pomiri in jo oskrbi s prepotrebno vlago. Pomaga pri aktivni regeneraciji kožnih celic in tako predstavlja obnovitveno terapijo, ki še posebej prija od sonca pordeli koži.

Afrodita Aloe vera gel

Zgoščen gel, iztisnjen iz svežih listov aloe vere, ki bistveno izboljša navlaženost kože že po enem samem nanosu! Nudi dolgotrajno hidratacijo, spodbuja obnovitvene procese kožnih celic, pomiri, prepreči luščenje in neprijeten občutek zatezanja. Blaži pike insektov. Predstavlja blagodejno nego za vse vrste kože obraza in telesa, še posebej za izsušeno. Odličen za nego po sončenju, depilaciji in britju.

Ta give-away je zaključen.