VIDEO: Katjo in Katko Bogataj smo s kužkom povabili v studio in zgodilo se je tole (UPS!)

Lahko si misliš, kako navdušeno je bilo uredništvo nad pasjo družbo!

8. 12. 2021

V sklopu izbora Cosmo Pet Awards 2021, kjer smo skupaj s tabo izbirali najboljše izdelke za male živali, smo v sodelovanju s pasjimi vplivneži Instagrama (in njihovimi lastniki😉) pripravili serijo videev kužkokviz.

V prvem videu so se nam pridružile Katja, Katka in Kali Bogataj. 

Navihana Kali je v našem uredništvu povzročila pravi mali kaos in veliiiko navdušenih vzklikov (iii, ooo, ahhh), naši snemalni ekipi pa jo je zagodlla tudi s tem, ko se je ... jah, polulala! Ampak kdo bi zameril temu luštnemu škratu, kajne?

Preizkusi svoje znanje in poglej celoten video tukaj:

Video je omogočila Zavarovalnica Triglav, kjer lahko tudi ti zaščitiš svojega ljubljenčka

Kuža, maček ali katerakoli druga žival prinese v dom veliko ljubezni, hkrati pa so male živali tudi velika obveznost in odgovornost. Če zbolijo ali se poškodujejo, lahko hitro nastanejo nepredvideni stroški, zato je pametno izbrati zavarovanje.

Pri Zavarovalnici Triglav lahko skleneš zavarovanje zavarovanje za male živali in tako še dodatno poskrbiš za varnost svojega kosmatinca.

Izbiraš lahko med tremi zdravstvenimi paketi, ki se razlikujejo v naboru zavarovalnih kritij in višini letnega agregata. Pri sklenitvi zavarovanja se odločiš tudi za višino lastne soudeležbe pri kritju stroškov zdravljenja živali.

Najbolj koristno je zavarovanje kritja stroškov zdravljenja, ki so lahko zelo visoki, tudi več tisoč evrov. Skleneš lahko tudi zavarovanje odgovornosti, za škodo, ki jo povzroči pes (ko ugrizne ali povzroči nesrečo). Na voljo sta tudi asistenca, ki organizira in krije stroške prevoza psa do veterinarja, in dodatno zavarovanje, ki krije stroške nastanitve psa v pasjem hotelu, ko si recimo na zdravljenju v bolnišnici.

Zavarovanje psov je pri Zavarovalnici Triglav del zavarovanja malih živali, v sklopu katerega lahko zavaruješ tudi mačko, kunca, dihurja ali pa kako drugo malo žival.   

Partner rubrike: Zavarovalnica triglav