To so 3 popolna darilna za tvojega kužka!

Božični čas je čas obdarovanj in čas za družino, del družine pa so seveda tudi naši hišni ljubljenčki. Zato lahko pod jelko božično darilce pričaka tudi tvojega kosmatinca, ki naj bo premišljeno, uporabno, predvsem pa iz srca.

To so 3 popolna darilna za tvojega kužka! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2021 | Promocijsko sporočilo

Poleg igračk in oblačil za hišne ljubljenčke, je najljubša hrana za naše štirinožne prijatelje vedno pametna izbira. Vedno izberi tisto hrano, ki vsebuje naravne vlaknine ter dragocene vitamine in minerale, ki spodbujajo zdravo prebavo in krepijo imunski sistem vašega kosmatinca. Pedigree® pasja hrana nudi tvojemu psu uravnoteženo prehrano prilagojeno posebnim potrebam, s kombinacijo naravnih sestavin in slastnega okusa.

Pedigree® vsebuje vse hranilne snovi, ki jih pes potrebuje.

Pri Pedigreeju® namreč verjamejo v pse. Verjamejo, da njihova čudovita nedolžnost iz nas izvabi vse, kar je dobrega. Zato je pomembno, da tudi mi njihovo ljubezen do življenja podpremo s prehrano, ki bo pripomogla, da bodo te kosmate dobrote zadovoljne zdrave od vlažnega smrčka do mahajočega repa. Nenazadnje se v predprazničnem času s pohvalo in zahvalo spomnimo tudi naših najzvestejši prijateljev, ki v naša življenja dan za dnem prinašajo veselje, milino, pozitivno energijo in nenazadnje predano ljubezen.

Celostna ponudba Pedigree® izdelkov, od prehransko popolnih obrokov do okusnih priboljškov, psa oskrbi z vsem, kar prehransko potrebuje za zdravo rast in razvoj.

Tole lahko tvojega kužka pričaka pod smrečico:

  • Priboljški Pedigree®, ki so sicer namenjeni nagrajevanju, malo pa tudi razvajanju psov, so zasnovani tako, da so lahko pomembno prehransko dopolnilo rednim obrokom, ne vsebujejo umetnih barvil ali arom, v širokem nabor Pedigree® priboljškov pa je mogoče najti primerne za vse velikosti pasjih gobčkov.
  • Pedigree® popolna mokra hrana skrbi za hidratacijo psa, vsebuje manj kalorij kot suha, zato lahko pomembno pripomore k vzdrževanju zdrave teže. Obenem pa je najbolj podobna tistemu, kar bi si psi uživali, če bi živeli v divjini.
  • Suha hrana Pedigree® skrbi za vnos uravnoteženih ogljikovih hidratov, vitaminov, vlaknin in beljakovin, podpira zdravje zob, zdravo prebavo ter sijočo kožo in dlako.

Poskrbi, da bo Božiček tudi vaše štirinožne prijatelje presenetil z njihovimi najljubšimi priboljški. In božično jutro bo v trenutku še lepše in prijetnejše.  

NE SPREGLEJ NAGRADNEGA NATEČAJA

Sodeluj v nagradnem natečaju in obdari svojega kužka s priboljški Pedigree ali pa z vrhunsko gurmansko poslastico Sheba. #pedigree #sheba #podariteljubezen

Kako sodeluješ? V obrazec spodaj naloži izbrano fotografijo svojega ljubljenčka, ki uživa v zimskem ali prazničnem vzdušju in pripiši zahtevane podatke. Tvoja fotka se bo prikazala v galeriji prispelih fotk.

Kako nagradni natečaj poteka? Strokovna komisija blagovnih znamk Pedigree in Sheba bo med prispelimi izbrala dve zmagovalni fotografiji hišnih ljubljenčkov, ki ju bomo nagradili.

Nagrada? 2 prispeli fotografiji bomo nagradili s paketi izdelkov Pedigree in Sheba.

Od kdaj do kdaj lahko sodeluješ? Nagradni natečaj poteka od 10. 12. do 21. 12. 2021.

Več informacij najdeš tukaj

Partner rubrike: Zavarovalnica triglav