Cosmo Pet Awards Promocijsko sporočilo

Se sprašuješ, kaj za božič podariti svoji mački? Imamo popolno idejo!

20. 12. 2021
Se sprašuješ, kaj za božič podariti svoji mački? Imamo popolno idejo! (foto: Profimedia)
Profimedia

Božični čas je čas obdarovanj in čas za družino, del družine pa so seveda tudi naši hišni ljubljenčki. Zato lahko pod jelko božično darilce pričaka tudi tvojo mačjo gospodično, ki naj bo premišljeno, uporabno, predvsem pa iz srca.

Poleg klobčičev volne za igro, je najljubša hrana za mačje prijateljice vedno pametna izbira. Pri Shebi® dobro razumejo željo mačje prijateljice po visoko kakovostni hrani za mačke, pripravljeni po skrbno premišljenih in izpopolnjenih recepturah. Zato so zasnovali nabor vrhunskih obrokov, zaradi katerih bo obred hranjenja tebi in tvoji mačji ljubljenki vsakič znova v užitek.

Sheba® je kulinarična specialiteta za mačke je namreč pripravljena je z mislijo prav na vsako podrobnost iz skrbno izbranih sestavin, odetih v lasten sok, razkošno omako ali pripravljenih kot delikatesna pašteta. S svojim prefinjenim okusom bo navdušila tudi najbolj zahtevne mačje gurmanke.

Sheba® kulinarične specialitete za mačke so na voljo v široki paleti okusov in v različnih pakiranjih, ki vsak obrok ohranjajo okusen in svež do trenutka, ko je ta postrežen v skledici.

Poskrbi, da bo Božiček tudi tvoje štirinožne prijatelje presenetil z njihovimi najljubšimi priboljški. In božično jutro bo v trenutku še lepše in prijetnejše.  

NE SPREGLEJ NAGRADNEGA NATEČAJA

Sodeluj v nagradnem natečaju in obdari svojega kužka s priboljški Pedigree ali pa z vrhunsko gurmansko poslastico Sheba. #pedigree #sheba #podariteljubezen

Kako sodeluješ? V obrazec spodaj naloži izbrano fotografijo svojega ljubljenčka, ki uživa v zimskem ali prazničnem vzdušju in pripiši zahtevane podatke. Tvoja fotka se bo prikazala v galeriji prispelih fotk.

Kako nagradni natečaj poteka? Strokovna komisija blagovnih znamk Pedigree in Sheba bo med prispelimi izbrala dve zmagovalni fotografiji hišnih ljubljenčkov, ki ju bomo nagradili.

Nagrada? 2 prispeli fotografiji bomo nagradili s paketi izdelkov Pedigree in Sheba.

Od kdaj do kdaj lahko sodeluješ? Nagradni natečaj poteka od 10. 12. do 21. 12. 2021.

Več informacij najdeš tukaj

Partner rubrike: Zavarovalnica triglav