Ne samo ti, tudi tvoj kuža si zasluži DIZAJNERSKO 'ogrlico' (zate imamo nekaj res ličnih primerkov ovratnice)

Če si ti oblečena po zadnjih trendih, in to tudi ko sprehajaš svojega kosmatega najboljšega prijatelja, potem se zdi popolnoma na mestu, da še njemu privoščiš ovratnico in povodec, ki bosta obema dodala nekaj stila. 

Ne samo ti, tudi tvoj kuža si zasluži DIZAJNERSKO 'ogrlico' (zate imamo nekaj res ličnih primerkov ovratnice) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
20. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

Zares lepo oblikovane sete ovratnice in povodcev smo našle pri 4hound. Predstavljamo ti dva, ki sta nas prepričala tako z videzom kot s kakovostjo, uporabnostjo in praktičnostjo.

(Polzatezna) ovratnica martingale & povodec Malu  

Skrbno oblikovanega in ročno izdelanega v Sloveniji, set združujejo dizajnerski videz in odlične lastnosti materiala. Dve med seboj podobni si barvi povodca - svetlejši odtenek v bež in olivno zeleni detajli - učinkujeta prijetno za oči, ovratnica v olivno zeleni pa na kužkih vseh vrst in barv deluje popolna.

Set je izdelan iz posebnega materiala, imenovanega BioThane® (ki nosi tudi certifikat ISO standarda), ki je kot nalašč za vse aktivnosti, ki si jih privoščita s psom - od športnih podvigov, zabave v reki ali jezeru do deževnih sprehodov ali umirjenega raziskovanja mesta ter posedanja v tvojem najljubšem lokalu.

Čisti se namreč enostavno, saj ne absorbira umazanije, vode in vonja. Je pa tudi protibakterijski in zato prav tako primeren za kužke alergike, ki jim tekstilni izdelki dražijo kožo. 

Ovratnica: Ta model ovratnice je eden od lažjih tipov ovratnice in zato primeren za vse pse – od majhnih do velikih ter tudi za kuže, ki jih težka pasja oprema ovira pri sprehodih in športnih aktivnostih.

Martingale ovratnica je znana tudi kot polzatezna ovratnica, ki se preprosto nadene preko glave, ovratnica pa se ustavi na vratu. Na voljo imaš dva načina pripenjanja karabina in s tem ima ovratnica tudi dve funkciji. D rinko na fiksnem delu ovratnice uporabljaš, ko kuža lepo hodi ob tebi in te ne vleče. D rinko na premikajočem delu pa takrat, ko moraš kuža med sprehodom dati v red (saj kuža tako gotovo ne bo snel ovratnice).

Klasični povodec: Ta povodec je izredno lahek in primeren tudi za manjše oziroma lažje pse, po drugi strani pa ni bojazni, da ne bi zdržal večjih in težjih pasem. Material BioThane® je bil prvotno namreč izdelan za konjsko uzdo. Ko povodca na sprehodu ne uporabljaš, si ga lahko pripneš okoli pasu ali čez ramo.

S setom Malu boš vedno pripravljena na uživanje s svojim ljubljenčkom, poleg tega pa se bosta sprehajala in zabavala s stilom. 

Klasična ovratnica & preklopni povodec Pixie

Ta set ovratnice in povodca prav tako združujejo dizajnerski videz in odlične lastnosti materiala. Kar zadeva barve, sta tu čudovito združena svetlejši odtenek v barvi sivke in temnejši detajli v vinsko rdeči barvi.

Tudi ta set je izdelan iz materiala BioThane® in kot tak primeren za čisto vse aktivnosti, ki si jih privoščita s tvojim najboljšim kosmatim prijateljem.

Ovratnica: Odlikuje jo enostavno prilagajanje obsega, tako da bo kar najbolje ustrezala vratu tvojega kužka. 

Preklopni povodec: Ko je popolnoma iztegnjen, je njegova dolžina 200 cm, zaradi dodanih O rink po svoji površini pa omogoča enostavno spreminjanje dolžine na želeno v tistem trenutku. 

Gre torej za izredno univerzalen in uporaben tip povodca v različnih trenutkih na sprehodu. Ko želiš kužu dati nekoliko več prostora in svobode za vohljanje, karabin preprosto pripneš na eno od sredinskih O rink in tako se dolžina povodca v trenutku podaljša. Enako velja v nasprotnem primeru, ko želiš kužka nekoliko bolj ob sebi. Povodec ima dva karabina, zato ti na primer ne bo treba odpeti kuža, ko se s prijateljico dobiš na kavi in povodec pripneš okoli mize.

S setom Pixie boš imela svojega kosmatinca vedno pod nadzorom, obenem pa bosta svoja pohajkovanja lahko začinila z modnim videzom.

Celotno ponudbo znamke 4hound najdeš na 4hound.com.