Ljudje, rojeni v TEM znamenju, se veliko bolje ujamejo z ŽIVALMI kot z ljudmi (si med njimi?)

Če bi njihovi ljubljenčki govorili, bi zgotovo bili njihovi najboljši prijatelji. Označi osebo, ki je totalno zaljubljena v svojega hišnega ljubljenčka. 🐾

4. 12. 2022
BIK

Biki čutijo veliko potrebo po odgovornosti, zato je skrb za hišnega ljubljenčka kot nalašč zanje. So predani lastniki, ki se radi crkljajo s svojim štirinožcem. Niso nedružabni in se radi udeležijo tudi zabave, a varnost, ki jo predstavlja odnos z živaljo, jih privabi. Nenazadnje jih ljubljenček ne bo nikoli razočaral, kar za ljudi težko rečemo. 

DVOJČKA

So izredno družabna bitja, zato jih boste vedno našli v centru dogajanja. Ravno zato imajo radi tudi živali - ne marajo biti sami, in če imajo doma psa, mačko ali kaj drugega, jim ni nikoli dolgčas. Imeti žival je ključno za njihovo srečno življenje, poleg tega z njo stkejo prav posebno vez. Seveda pa morajo imeti ob sebi ljudi, ki bodo poskrbeli za njihovega ljubljenčka, ko se odpravijo na zabave in družabna srečanja. 

Sodeluj v izboru najboljših izdelkov za male živali PET awards in svoj glas oddaj na cosmopolitan.si.

RAK

Veliko dajo na svoja čustva in jih skušajo razumeti, zato so odnosi zanje zelo pomembni. Nenehno se trudijo in utrjujejo prijateljstva, ljubezensko zvezo, družinske vezi ... Odlično pristopijo tudi do živali. Ker se pogosto počutijo osamljene in se izgubijo v svojih mislih, jim živalska družba velikokrat bolj odgovarja kot človeška. To jim omogoča, da brez besed samo s čustvi razvijejo vez s svojim ljubljenčkom. 

DEVICA

Od vseh naštetih astro znamenj, so device na vrhu seznama ljubiteljev živali. Čutijo globoko povezanost z naravo in nemalokrat odpovejo zmenek s prijateljem, partnerjem ali družinskim članom, da preživijo nekaj kvalitetnega časa s svojim ljubljenčkom. Če se želite prikupiti devici, očarajte njenega/njegovega hišnega ljubljenčka, pa boste na dobri poti do uspeha. 

TEHTNICA

Tehtnice uživajo v skrbi za druge, posebej za živali. Lahko jim omogočijo občutek varnosti, poskrbijo za njihovo zdravje in dobro počutje, hkrati pa niso nikoli sami (samota jih namreč precej prizadane). Veljajo za nežno in potrpežljivo znamenje, kar je kot nalašč za posvojitelja živali. Mnogokrat jim je pomembneje, kako se počuti njihov kosmatinec, kot družba prijateljev. 

RIBI

Podobno kot tehtnice, imajo tudi ribe izreden čut za skrb, ki ga pogosto pokažejo tako, da postanejo prostovoljci za določena dela ali dogodke. Zanje je neprecenljivo, če lahko s ceste rešijo ubogo žival, zanjo poskrbijo in ji poiščejo ljubeč dom. Živali se v družbi rib počutijo odlično, saj jim vračajo brezpogojno ljubezen. 

Sodeluj v izboru najboljših izdelkov za male živali PET awards in svoj glas oddaj na cosmopolitan.si.

Vir: the thought catalogs

Preberite več na Aktivni.si

Fotografije: Profimedia

Partner rubrike: Zavarovalnica triglav