Izbiramo najboljše izdelke za MALE ŽIVALI (predstavljamo PET awards 2021!)

Verjamemo, da si naši pasji in mačji kosmati prijatelji zaslužijo le najboljše, zato s tvojo pomočjo iščemo in izbiramo najljubše izdelke lastnikov in ljubiteljev malih živali.

11. 10. 2021

Ker 4. oktobra obeležujemo svetovni dan živali, smo na Cosmo uredništvu v teh dneh iskali, izbirali in občudovali obsežno izbiro izdelkov za naše štirinožne prijatelje ter se odločili, da skupaj s tabo poiščemo tiste reees najboljše, ki bodo dobili laskavi naziv zmagovalca prvega izbora Cosmopolitan PET awards.

V šestih različnih kategorijah in šestnajstih podkategorijah smo nominirali kar 61 izdelkov in storitev, ki so nas najbolj navdušile, sedaj pa si na vrsti ti!

Kot našo častno žirantko medse vabimo prav tebe, glas za svoje favorite med nominiranci pa boš lahko oddala od 13. do 27. oktobra 2021.

Tvoja edina naloga je, da do takrat spremljaš cosmopolitan.si in držiš pesti, da med vsemi glasovalci prav ti osvojiš eno izmed treh vrečk presenečenja, ki jo je pripravil partner rubrike Pet awards, Zavarovalnica Triglav.

Psst, te zanima, kaj se skriva v vrečki?

Zavarovalnica Triglav bo podarila: prvo pomoč za male živali, s katero ob manjši poškodbi našega ljubljenčka uspemo sami na hitro oskrbeti, lučka za ovratnico za večerne sprehode ter dežnik ali nahrbtnik za lastnika. 😉

*Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na internetu - Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.