GLASOVANJE za Cosmopolitan PET Awards 2021 je odprto 🐶 (in glasuješ lahko TUKAJ 👇)

Od danes naprej se lahko ti in tvoj štirinožni prijatelj z le nekaj kliki prelevita v stroga žiranta letošnjih (PRVIH!) Cosmopolitan PET Awards 2021!

13. 10. 2021

Kar 61 izdelkov nestrpno pričakuje tvoj glas, saj boš prav ti tista, ki bo med 6 različnimi kategorijami in 16 podkategorijami, izbirala svoje favorite!

Čas je, da svoje navdušenje (ali razočaranje) nad izdelki za male živali podeliš s Cosmo uredništvom in mahajočimi repki naših najboljših prijateljev.

Ker 4. oktobra obeležujemo svetovni dan živali, smo na Cosmo uredništvu v teh dneh iskali, izbirali in občudovali obsežno izbiro izdelkov za naše štirinožne prijatelje ter se odločili, da skupaj s tabo poiščemo tiste reees najboljše, ki bodo dobili laskavi naziv zmagovalca prvega izbora Cosmopolitan PET awards.

V vsaki podkategoriji bo med uredniškimi nominacijami nagrajen en izdelek, ki ga boš morda izbrala prav TI! Vse, kar moraš narediti je, da ...

... odklikaš na cosmopolitan.si/cosmo-pet-awards in med 61 izdelki izbereš svoje zmagovalce!

Kar pogumno podeli glas tistim, ki so te v zadnjem času najbolj prepričali, saj bomo trem glasovalcem podarili vrečko presenečenja, ki jo podarja partner rubrike Pet awards, Zavarovalnica Triglav.

Psst, te zanima, kaj se skriva v vrečki?

Zavarovalnica Triglav bo podarila: prvo pomoč za male živali, s katero ob manjši poškodbi našega ljubljenčka uspemo sami na hitro oskrbeti, lučka za ovratnico za večerne sprehode ter dežnik ali nahrbtnik za lastnika. 😉

*Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na internetu - Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.