Cosmo Pet Awards Promocijsko sporočilo

Digitalni dogodek: Nega in zdravje psa

14. 3. 2022
Digitalni dogodek: Nega in zdravje psa (foto: Profimedia)
Profimedia

Ali veste, kaj storiti, če vašega štirinožnega prijatelja ugrizne kača ali piči osa? Kako ukrepati, če pes zaužije čistilo, razkužilo? Veste, kakšne poškodbe lahko nastanejo med igro z nevarnimi predmeti? Bi se znali odzvati, če bi vaš pes doživel šok ali toplotni udar?

Ste ljubitelj zvestih štirinožnih prijateljev ali celo skrbni lastnik, lastnica psa? Verjamemo, da je za vas zelo pomembno, da je vaš kosmatinec zdrav, negovan in srečen. Čeprav je pasje življenje precej krajše od našega, nam v letih, ki jih preživimo skupaj, podarijo obilo ljubezni in topline. Da bi živeli karseda dobro in dolgo, kaže v prvi vrsti poskrbeti za njihovo zdravje, pravilno nego ter kvalitetno druženje.

Svoje znanje in izkušnje s področja nege in zdravja psov na digitalnem dogodku, ki ga organizira Triglav Lab, z vami delila Jure Pribičevič, lastnik in ustanovitelj podjetja Alfakan, vodnik in inštruktor reševalnih psov z mednarodnimi izkušnjami in veterinarka Iris Selan, dr. vet. med. s klinike Tristokosmatih, ki strokovno deluje na področju stomatologije in interne medicine malih živali.

Govorili bodo tudi o socializaciji psa in med drugim odgovorili na vprašanje, kako psa pripraviti na prvi obisk pri veterinarju.

Prijavite se na digitalni klepet s strokovnjakom za pasje vedenje ter strokovno veterinarko in ljubiteljico kosmatincev na lab.triglav.si.

Prvim 30 prijavljenim bodo podarili tudi komplet za prvo pomoč za male živali.

Partner rubrike: Zavarovalnica triglav