VIDEO: Podelili smo nagrade Cosmopolitan Beauty Awards 2017

31. 1. 2018
VIDEO: Podelili smo nagrade Cosmopolitan Beauty Awards 2017 (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Oglej si video reportažo s podelitve nagrad Cosmopolitan Beauty Awards 2017, ki je potekala 30. januarja v Čokoladnem ateljeju Dobnik.

Čokoladnem ateljeju Dobnik na Cankarjevem nabrežju v Ljubljani je včeraj potekala podelitev nagrad Cosmopolitan Beauty Awards 2017.

Naše uredništvo je vse leto v svojem Cosmo lepotnem laboratoriju pridno spremljajo in preizkušalo vse novosti ter izbralo nominirance za nagrade Cosmopolitan Beauty Awards 2017. Tokrat smo top izdelke izbirali v devetih kategorijah, v vsaki sta bila nagrajena po dva izdelka. Enega ste nam pomagale izbrati bralke s pridnim klikanjem na cosmopolitan.si, drugega pa je izbrala strokovna žirija (podrobneje TUKAJ).

Dogodek sta povezovali izvršna urednica revije Cosmopolitan Slovenija, Tina Curk, in pomočnica urednice, Katja Štravs, med obiskovalci pa  se je zvrstilo kar nekaj znanih in vplivnih Slovenk in Slovencev.

Simpatičen dogodek se je zaključil s kulinarično dogodivščino, dobro kavo in kramljanjem o lepotnih temah.

NO, VSE SI LAHKO OGLEDAŠ TUKAJ, V VIDEO REPORTAŽI KONFERENCE:

Pokukaj še v fotogalerijo, kjer se skrivajo foto utrinki s podelitve nagrad Cosmopolitan Beauty Awards 2017

Ne spreglej, kateri so TOP lepotni izdelki leta 2017!

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem