Od nerodnega zmenka do stilske preobrazbe :) !

Priljubljena filmska junakinja Bridget Jones je prava simpatična neroda. To je še posebej vidno na zmenkih, ko gre narobe prav vse, tudi likanje las z likalnikom za perilo. Prosili smo te, da z nami deliš svoj ´Bridget trenutek´ na zmenku in si priboriš ogled predpremiere filma in stilsko preobrazbo s Keune Slovenija. Poglej, kako sta videti zmagovalka nagradne igre in njena najboljša prijateljica pred in po preobrazbi!

16. 9. 2016 | Promocijsko sporočilo
Slika 1/28
Keune

Na svoj ´Bridget način´ si je žal, ali na srečo , neuspešno poskuša pomagati tudi zmagovalka naše nagradne igre Karin Bevk:

»Tudi sama sem že doživela kar nekaj Bridget pripetljajev. Eden zanimivejših je bil, ko sem šla na zmenek s svojim prvim fantom. Odločila sva se za večerni sprehod okoli domačega jezera. To pa se žal ni končalo najbolje, saj mi je ob tako zanimivi debati spodrsnilo in sem pristala v jezeru. Lahko si predstavljate mojo zadrego, vendar sva vse rešila s smehom. Zmenek se je končal mokro ;)

Sreča v nesreči

Najbrž res ne obstaja ´Bridget način´, ki te reši v takšni situaciji reši zagate. Dobra plat vsega pa je zagotovo zmaga v naši nagradni igri ter čudovite nagrade! Karin je na stilsko preobrazbo frizure, razvajanje s profesionalnim make up-om in ogled predpremiere filma Dojenček Bridget Jones povabila svojo prijateljico Laro Frlež. Dekleti sta se spoznali v prvem letniku študija varnostnih ved in od takrat sta neločljiv prijateljski tandem.

Naj se preobrazba začne!

Tako sta bili videti Karin Bevk in Lara Frlež pred začetkom stilske preobrazbe.

Najprej izbira barve

Hmm...le za katero barvo se bo odločila Lara...nov odtenek blond bo z barvami KEUNE zagotovo čudovit.

Spremembe, spremembe...

Karin se je odločila za precej krajšo pričesko in spremebo barve. Spretne roke frizerskega mojstra so je namešale kar dve posodici...bo Karin rdečelaska?

Strižemo!

Škarje so pele, deleta so se smejala in en, dva tri so bile pričeske gotove!

Še make up...

Ne, razvajanja še zdaleč ni bilo kone. Sledila je masaža obraza in nato profesionalno ličenje umetnice ličenja Vanje Vojnovič firme Make-up Designory MUD.

Nov videz!

Darila, darila, darila! KEUNE je Karin in LarI podaril tudi darilni komplet – nego za lase izbrano posebej za njun tip las.

Za piko na i še nasmeh! Dekleti sta zadovoljni in veseli. Lara je bila nad svojim odtenkom srebrno blond barve las naravnost navdušena. »Krasna barva, tako lepe še nikoli nisem imela!« Karin pa nam je nasmejana povedala: »Nikoli še nisem imela takšne pričeske in navdušena sem. Barva je tako lepa. Ko sem prišla domov, mi je fant rekel da sem zelo lepa in dodal, da ima zdaj svojo osebno Kleopatro...smeh.«

Karin in Lari sta darila predala Božo Kristan, predstavnik distribucije KEUNE v Sloveniji in mednarodni edukator barvanja pri firmi KEUNE Matevž Firšt.

Darilni komplet, nega za lase izbrana posebej za njun tip las!

Čas je za predpremiero!

V polni dvorani Cineplexxa Kranj smo končno smo dočakali tudi predpremiero filma Dojenčka Bridget Jones.

In se hladili z osvežilnimi koktajli!

Rdeča preproga

Ali je oče otroka Mark ali Jack, so včeraj med prvimi izvedeli znani Slovenci, ki so se po predstavi udeležili tudi zabave ob osvežilnih koktajlih Martini Royale ter Martini & Tonic.

Tjaša Kokalj, Azra Selimanovič, Nataša Rhind-Tutt, Irina Osypenko Nemec, Denis Avdić, Rok Golob z ženo Katarino Habe, Manca Izmajlova z možem, Aleš Bravničar in mnogi drugi.

Nataša Rhind-Tutt

Irina Osypenko Nemec, Denis Avdić

Ales Bravničar

Azra Selimanović

Rok Golob z zeno Katrino Habe

Manca Izmajlova