Oblekica Nine Osenar.

28. 3. 2007
Oblekica Nine Osenar.

Na Viktorje sem prispela močno mačkasta, spala nisem eno noč pred njimi nič, ker sem bila žurerka na SOF-u. V Cankarjev dom me je v cono "nič fotografov" pretihotapila prijateljica, pevka, ki je Viktorja podeljevala.

Moja naloga je bila narediti naslovnico. Ni problema ... Pravzaprav: je problem. Kako naj med toliko upicanjenimi bejbami, ki so podeljevale Viktorja (ali pa med tistimi, ki so bile nanj nominirane) izberem pravo? Najboljšo? Težko. Zato sem morala misliti hitro. Še hitreje, kot: An, ban, pet podgan, štiri miši v uh me piši, vija - vaja : VEN.

Zmagala je ... Nina. V trenutku, ko sem pristopila do nje, še niti nisem vedela, kje se bova fotografirali, saj je bilo dobro osvetljenega prostra v tisti podrtiji spodnje kleti Cankarjevega doma bore malo. Nina se je znašla: "Kaj pa, če bi fotografirala tam, kjer ima ena fotografinja svoje postavljene luči?" Nina, I love you - sem si mislila.

Zahvaljujoč tej fotografinji in seveda Nini, je fotka je uspela božansko, čeprav sva imeli na voljo le petnajst sekund, saj je Nina bila tik pred podelitvijo. Ne smem je še pokazati, zato tukaj le delček. Hja, ta njena obleka ... me je zapeljala. Fantastično je izgledala v njej - obožujem veliko lepe gole kože. Kdo pa jo ne? (Ja, pa tudi asistentka Aleša Bravničarja nisem kar tako. :)

Fotka: Marta L.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol