Maaaamiii, boliiii meee!

25. 9. 2007
Maaaamiii, boliiii meee!

In ker nima smisla mami jokati po telefonu, je tale post namenjen izključno le temu, ker se trenutno smilim sama sebi (in bi rada, da bi se še komu).

Razlog je tisti smotani, ki rine in rine ven, pa ne, da bi to enkrat za vselej že zmogel brez tuje pomoči - ne, ne, ne, on mora zamoriti življenje svojemu gostitelju, v tem primeru gostiteljici - ja, on, ta prokleti nebodigatreba modrostni zob!

Ampak res: komu na zdravje moramo ljudje imeti osmice? Če le pomislim na že stokrat slišane zgodbe o tej nadlogi, ki se jo najbolj zagotovo rešiš tako, da jo izruvaš ven, ne vem, zakaj jih sploh dobimo?! Ali ni to ena navadni fiasco narave, ko je ustvarjala človeka?

Sama sem se do zdaj - DO ZDAJ!! - uspešno izmikala temu davku, ki ga mora za napako narave plačevati skoraj vsak človek (ali kako je že s tem?) no, vse do zdaj ... Ah, če ne veste o čem govorim, vam povem le, da si tega si ne zasluži nihče, še najmanj pa jaz! Stvar je še hujša, ker sem, ker sem optimist, ki mu ni para, čakala na zobozdravnka en dan predolgo, in zato dobila hudo vnetje! Če nadaljujem: boli me cela desna stran glave, bezgavka je otečena, da komaj požiram, ust pa sploh ne morem odpreti več kot le četrt. Tablete? Ja, malo že primejo, a oteklina ostane in nenehen zoprn občutek tudi. In zobozdravnica mi je danes potrdila, da bo najprej treba pozdraviti vnetje, potem pa izpuliti zob. Vse skupaj torej lahko še traja ...

In skratka, še tisto, kar človeku ostane, ko se smili sam sebi, torej - HRANA - še s tem se ne morem tolažiti. Ne morem jesti nič, razen tekoče hrane. Kaj mi sploh še ostane? Seks, ja. Edini čas, ko pozabiš na bolečino je takrat, ko seksaš. Verjemite, poizkusila sem tudi to, a žalostna novica te svetle točke je v tem, da tega človek ne more početi 24 ur na dan ... Damn!!!

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"