Ko "playboy" obmolkne

16. 3. 2007
Ko "playboy" obmolkne

... in ne spregovori niti besedice na temo posteljnih dogodivščin s tabo, potem je znak za resen alarm. V njegovi oz. v svoji postelji boš 'in notime', le s to razliko, da ga boš tja zvlekla sama in še vedela ne boš, kako hudiča mu je to uspelo.

Pred kratkim se "intervjujala" fanta, ki je skoraj vsak vikend v posteljo šel z novo 'trofejo'. Ni tako hudo: šlo je vedno za sporazumni "one night stand" in da se razumemo - vse skupaj se ni dogajalo (le) po njegovi 'krivdi'. Kako, se sprašuješ? Preprosto: namena seksanja še isto noč (včasih) sploh ni imel oz. s tem prav gotovo ni bil obremenjen. Vsaj tako pravi. Jaz mu verjamem ... da ni bil obremenjen, mislim.

Če upoštevam predpostavko, da mladim fantom (npr. pri starosti 22 let) seks po glavi ne hodi popolnoma neprekinjeno vseh 24 ur - temveč le petkrat na uro, potem lahko sklepam, da res ni mislil ves čas pogovora le na to, kako bosta šla potem v posteljo. Tudi zato mu verjamem.

Torej? Njegov magičen recept? Fant si je na partijih in drugih bučnih zabavah pač vzel čas in se s konkretno punco, ki mu je bila všeč - zgolj pogovarjal. O "čisto vsem". Pravi, da ne ve od kje ima to, a da je očitno imel nadvse prefinjen občutek za takšne, ki so bile bolj "odprtih" nazorov in jasno - vse so bile: brez fanta.

Kaj je bil skupni imenovalec vseh tovrstnih srečanj, ki so se kasneje končala z "one night standom"?

Pravi, da jih je predvsem dobro poslušal ... poslušal in poslušal, kot da so najbolj zanimiva bitja na svetu. In spraševal, spraševal ... kot da ga najbolj na svetu zanimajo prav one. In samo one med vsemi drugimi, ki so blestele na plesišču.

Rezultat je bil, da je na koncu v večini primerov punca njega sama odpeljala domov - k njemu ali k njej ;) In, dedec kakršen je, jo seveda ni zavrnil. Pohvalno! Nauk te zgodbe: če bi bili vsi moški tako dobri poslušalci, bi vsi več seksali.

Fotka: Hudson Wright

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol