Just DO IT.

4. 3. 2007
Just DO IT.

Če kaj, zavidam puncam njihovo zagnanost za aktivno življenje. Sama se lahko pohvalim le s posteljno aktivnostjo in tisto, ki (redkeje) priteče na partijih. Ko pa gre za vzdrževanje kondicije izven teh dveh energičnih lokacij, sem prototip za lansiranje pejdža www.aktivna.nisem …

Metka, glavna pri naši akciji bodi Aktivna bi mi jih zdajle pošteno napela, če bi vedela, da mi je bil njen prebran post navdih, da sem oblekla svojo novo NIKE majčko, (ki sem jo zadnjič dobila, čeprav sem zamudila na našo organizirano aerobiko) in da sem spodbujena ob njeni odločenosti nad maratonom pravkar pretekla 21 krogov … na naši domači terasi. Zadihana sem se takoj odločila za tale post, ki mi bo najboljši 'reminder' za to početje tudi naslednjič.

Nekateri pravijo (in kako obožujem takšne opazke), da mi resnično NE verjamejo, da za svoje telo ničesar ne storim. Resnica je še hujša: ne le, da ničesar ne storim, naredim vse, kar absolutno ne bi smela, če bi ne hotela čez par let izgledati kot Britney Spears.

Verjetno ima nekaj v zvezi z mojo solidno telesno mišično maso opraviti dejstvo, da med pogovorom veliko krilim z rokami in ne zdržim na enem mestu več kot pet minut. Zraven pa prinese nekaj še hitro življenje, hedonizem, dobre vibracije ... in najpomembnejše - nošenje fotoaparatev, stativov, luči in drugih fotografskih rekvizitov. Kakorkoli, temu ‘goljufanju’ je zdaj odklenkalo!

Get ready for this: začenjam biti resnično aktivna! Koneckoncev imam tudi že nove mini bikinke in par dni nazaj me je moja urednica Tina razveselila, da me bodo fotkali za naslednjo prilogo Cosmo stila - a ne v bikinkah, se razume! Torej, kot že vsako leto - takoj, ko posije prvo toplo sončece in zadiši po pomladi, je prišel trenutek, da se tudi letos z vso odločenostjo vržem v redno telovadbo in jogging … Kako sem ponosna nase. Pa čeprav evforija ponavadi traja približno en mesec.

Hja, bolje en mesec, kot pa kamen v hrbet.

Just do it!;)

Fotka: Marta L. (avtoportret)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja