Čofotanja, curki in valovanja

26. 2. 2007
Čofotanja, curki in valovanja

Vprašanje, ki me trenutno navdihuje - ne bi moglo biti bolj kozmično. Spoznala sem, da se med srkanjem penine z ljubčkom v džakuziju Wellness hotela Sotelia verbalne funkcije kmalu omejijo na "mhmmm", a zavedanja o uživanju hitro odplakne, saj vame pljuskne vprašanje: kaj, če umrem od užitka?

Recite temu fikcija, a žlubodranje termalne vode te prav pregrešno posrka vase in če je v tebi vsaj kanček umetniške duše, felacijo začneš dokončno dojemati kot umetnost. Prevzame te vso dostojanstvo manevra in le malo manjka, da se ti iz ust ne izlije nekaj kot iz La Confession anonyme „… in ko me je, prihajajoča nadme iz Livija, presunila in me odnašala na visokih valovih, medtem ko sem vsrkavala vase sveto seme, in čutila, kako mi teče po golti navzdol kakor sok zemlje, mi je zatrepetalo srce. Ostala pa sem vsa čista v svoji duši.“

Termalna voda. Curki. Valovi. Vsrkavanje. Svetost. Sokovi. Srce. Ogenj … On. Bi si lahko želela več?

Ne, a po enournem namakanju v intimni džakuzi kopeli v soju sveč je romantike začasno konec, saj sledi klasična masaža, ki jo izvaja par - fant na meni, punca na njemu. Ko je štirideset minut 'swinger' tretmaja konec postrežejo še s zeliščnim čajem, da na udobnem ležalniku počasi prideš k sebi. Da se razumemo: hedonisti by nature si nato le par korakov stran od wellnesa v pridušenem ambientu naročijo konjak, drugi pa 'sex on the beach'. (Cosmopolitana nimajo, oh.)

Dovolj slepih mišk? Sofisticirano razvajanje v dvoje v Spa Armonia za dve uri je vredno vsaaaakega centa. Posebno ker za pičlih sto eurov golobčka 'dobita' še nekaj, kar ni navedeno na nobenem njihovem prospektu. Gre pravzaprav za eno od čudovitih wellness pogruntavščin, ob kateri acctually zamolčijo najboljši del te sprostitvene SPA ponudbe za dva.

In kako je to nesramno ugotoviti.

Pingvinčka art: Anarin

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord