Carrie B. vs. Marta L.

30. 3. 2007

Kot bi rekla kolegica Carrie iz Seksa v mestu: “Kaj vse mora dekle narediti za poglobljeno raziskavo?” Fjuuuu, verjemi mi: veliko.

Če seštejem vseh tistih 1.500 moških, ki sem jih v svojem življenju že iz oči v oči izspraševala na temo seksa (do te cifre prideš, ko nekaj let vsak teden delaš ankete o seksu, nekaj let pa jo delaš vsak mesec) in če sem prištejem še tistih petsto, ki jih tu pa tam spoznam in mimogrede povrtam vanje, pa še svojih bližnjih petdeset moških smo že na številki 2.050 ... in številka samo narašča in narašča.

Podatek na prvi pogled ni nič posebnega, a če dobro pomislite – s koliko ljudmi nasprotnega spola (oz. tistega, ki ga preferirate) ste se že pogovarjali o seksu, s tem, da seveda ne delate na vroči liniji?

Torej, kar hočem reči je: če katera bejba kaj ve o moških ... (Zakaj bi bila lažno skromna, če je pa res!) Pa ne le zaradi anket, jasno. Če se ne bi z moškimi pogovovarjala 80% več časa kot z ženskami, bi še rekla, da poznam ženske. Pa jih ne. Vsaj ne toliko ...

2050 … najbrž je to število čevljev, ki jih je Carrie v življenju kupila.

No, in toliko kot Carrie ve o čevljih, jaz nedvomno vem o moških.

Some gal's know shoes, some gal's know men.

P.S. Izšel je nov Cosmo in če že imam to neponovljivo priložnost, bi vas spomnila na moje članke o seksu iz prejšnjih številk - ali kot bi rekla Carrie - “Every once in awhile, a girl has to indulge herself.”

Ilustracija: Biba Š. Jelušić

P.SS. Tiste, ki pa imate z moškimi velikokrat težave, pa upam, da niste spregledale tale post. Zdaj pa lahko mirno spim ...

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord