Ženske, rojene v teh znamenjih, so kraljice socialnih omrežij!

Če si rojena v enem od spodnjih nebesnih znamenj, si svojega življenja nikakor ne predstavljaš brez socialnih omrežij.

Ženske, rojene v teh znamenjih, so kraljice socialnih omrežij! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 8. 2019

Družabna omrežja, še posebej Facebook, Instagram, ter Snapchat so v zadnjem času nujno zlo, če želiš ostati obveščena in v trendu.

To so virtualna mesta za druženje, kjer lahko deliš in prebiraš raznolike informacije, izmenjuješ svoja mnenja in stališča, razglabljaš o skupnih interesih ter na ta način uporabljaš svojstven način komunikacije.

Nekatere spadamo v skupino kraljic družabnih omrežij, saj rade objavljamo in pridobivamo všečke, v drugo skupina znamenj pa spadate vse, ki se na družabnih omrežjih ne želite preveč izpostavljati.

Kraljice družabnih omrežij: DVOJČICA, VODNARKA, ŠKORPIJONKA, OVNICA, BIKICA, LEVINJA

"Brez socialnih omrežij si enostavno ne predstavljaš svojega življenja."

Ti enostavno moraš deliti, kaj se ti dogaja, saj je potem tvoje življenje bolj pestro in razgibano, še posebej, če si dvojčica. Vedno si priključena na omrežja, saj ne smeš zamuditi prijateljičinih postov, ki te lahko nasmejijo in razvedrijo. Tvoj izgovor, zakaj si vedno in povsod priključena na družabna omrežja je, da lahko ohranjaš medsebojne stike z ljudmi, ki jih tako ali drugače ne moreš videti v živo, ter se z njimi pogovarjati.

Seveda pa veš, da lahko sklepaš stike tudi z drugimi ljudmi, ki jih mogoče drugače ne bi spoznala, saj živijo v drugem mestu, državi, kar zate predstavlja poseben izziv, še posebej če si vodnarka, ki rada podira tabuje in potuje v neznano.

Socialna omrežja zate predstavljajo tudi možnost, da lažje komuniciraš s simpatijo, ali prijateljico, ki je že nekaj ur nisi videla, da slučajno ne bi zamudila njenih prigod, če si bikica, imaš zagotovo med prijatelji tudi svoj ožji in širši krog družine.

Dobro se zavedaš, da je to najcenejša oblika komunikacije, priljubljena tudi zato, ker lahko objavljaš slike in videe, in se tako pohvališ s kakšnim podvigom, še posebej, če si levinja. Najbolj si zadovoljna, da lahko pomembno novico ob istem času posreduješ več uporabnikom.

Število tvojih prijateljev je veliko in verjetno že presega dovoljeno mejo, zato sigurno že razmišljaš, da bi morda odprla še dodaten profil, še posebej če si ovnica, ki hrepeni po pozornosti. Zagotovo obstajajo tudi dobre strani tvojega nenehnega objavljanja in čekiranja.

Samozavestno se, če si škorpijonka, ki rada podira meje običajnega, strinjaš s stavkom Marka Zuckerberg, ustanovitelja Facebooka, ki navaja, da ni vprašanje, kaj želiš vedeti o drugih ljudeh, ampak to, kaj želiš ljudem sporočiti o  sebi. Večkrat pa se zalotiš, da uporabljaš socialna omrežja tudi za lastno promocijo in za dviganje samopodobe v žeji po priznanju in izstopanju iz množice.

Želiš ohraniti svojo zasebnost: RAKICA, DEVICA, TEHTNICA, STRELKA, KOZOROGINJA, RIBICA

"Zate so družabna omrežja nekakšno nujno zlo, če bi jih ukinili, jih ne bi pogrešala."

Zate socialna omrežja zagotovo niso orodja za promoviranje, temveč orodje za združevanje in povezovanje s svojimi prijatelji, še posebej če si ribica, ki ima rada svoj svet zase in ne mara dogodivščin in razmišljanja deliti v širši javnosti.

Zelo dobro se, še posebej, če si previdna devica zavedaš, da imajo socialna omrežja svoje slabe strani. Strah te je, da bi se tvoje slike znašle na nepravem mestu, bojiš se, da bi tvojo objavo kdo morda narobe razume, zato je raje ne napišeš.

Če si tehtnica, si zagotovo zelo pozorna na svoje geslo, ki je dolgo in nenavadno in venomer paziš, da  se vedno, kjer se prijaviš tudi odjaviš ter to seveda dvakrat preveriš.

Svoje vsebine na Facebooku imaš, še posebej če si rakica skrbno zaklenjene, da jih vidijo resnično samo tisti, ki jim zaupaš. Pazljiva si pri objavljanju podatkov, saj se zelo dobro zavedaš, da vse kar objaviš na spletu, tam tudi ostane.

Prepričana si, da veliko tvojih prijateljev preveč časa porabi na internetu in spletnih omrežji, tako da postanejo že odvisni od njih, po tvojem mnenju, še posebej če si strelka, ki obožuje gibanje v naravi in na prostem, živijo v virtualnem svetu. Zelo dobro se zavedaš nevarnosti, ki prežijo na spletu.

Najpogostejše pasti, s katerimi si seznanjena, še posebej če si kozoroginja, so potrjevanje prijateljstev z ljudmi, ki jih ne poznaš, neprimerna samo promocija, v želji po čim več všečkih, objavljanje lokacij na katerih se nahajaš, preživljanje časa z gledanjem v zaslon in obremenjevanjem kaj počnejo drugi, namesto da bi se posvetila skrbi zase.

Vir: Horoskop.si
Fotografija: Unsplash.com/Sara Pippett

Preberi še: Horoskop: Katera je tvoja najboljša kvaliteta glede na astrološko znamenje?

Priporočam tudi: ASTRO: Najbolj ljubke lastnosti tvojega znamenja?