Ženske, rojene v teh 5 znamenjih, čaka NAJBOLJŠE leto do zdaj

Če si rojena v katerem izmed teh znamenj, bo Jupiter poskrbel za tvoje najboljše leto do zdaj!

Ženske, rojene v teh 5 znamenjih, čaka NAJBOLJŠE leto do zdaj (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2019

Ponudile naj bi se ti odlične življenjske priložnosti, ki jih le skrbno izkoristi! Tole velja zate, če si po astrološkem znamenju...

STRELKA

Glede na vso negotovost, ki si jo morala preživeti v preteklem letu, boš zelo cenila čustveno stabilnost. Jupiter ti bo pokazal, kako poiskati bistvo v vseh situacijah, ki se pojavljajo na tvojem obzorju.

Vse boš zaznavala bolj jasno. Prava mojstrica boš v tem, kako se izogniti odnosom, ki trenutno od tebe zahtevajo veliko, a dajejo bolj malo.

Če boš pogumno nadaljevala z iskanjem resnice, boš našla odgovore, ki jih iščeš.

Med prijatelji se boš izkazala, da znaš biti tudi izredno zanesljiva. Uporabi vse svoje adute in ne odnehaj, dokler ne prideš do svojega cilja, kar bo z Jupitrom veliko bolj enostavno.

LEVINJA

Jupiter te bo v tem letu s svojo energijo usmeril v prihodnost, zato se prenehaj zapletati s preteklostjo in o njej več ne razmišljaj. Tvoje misli se bodo prepletale v različnih smereh.

To je seveda samo pokazatelj, kako nadarjena in sposobna si.

Površinske zadeve in tisto, kar zate ni pomembno, bo Jupiter izločil in ti prihranil slabo voljo. Podrobnosti, ki jih ne maraš, ne bodo tako zapletene kot običajno.

Zavedala se boš, da vse slabe stvari minejo in le tako se boš lažje soočala tudi s težavami. Jupiter bo sprožil zanimiv proces poglabljanja vase, kar bo zate spremenilo marsikaj na bolje.

Znala boš poiskati modrost in navdih za pravo potezo ob pravem času.

OVNICA

Jupitrov vpliv v letu 2019 ti bo pomagal obdelati, organizirati in pametno uporabiti vsa tvoja prodorna opazovanja. Videla boš bolj jasno sliko, namesto da bi se ujela v navidezne vzorce.

Tvoje preudarne odločitve lahko razkrijejo resnico, ki te vodi k boljšim odločitvam. Posledično bo končno prišel odgovor, ki si ga v preteklem obdobju tako strastno iskala.

Zavedala se boš, da je čas, da narediš nekaj zase in se prenehaš opravičevati za napačna dejanja.

Ne glede na to, kako se trenutno počutiš, boš v tem letu z Jupitrovo pomočjo zagotovo znala uporabljati svoj kompas, prisluhni pa tudi kakšnemu simpatičnemu namigu.

TEHTNICA

Jupiter je tisti, ki bo pospravil navlako preteklosti in očistil tvoje misli, ki se bodo v prihodnje lažje soočale s pomembnimi zadevami. Izdelala boš iznajdljiv načrt, ki te bo vodil mimo nadležnih ovir.

Pot, ki vodi k zmagovalnim kombinacijam se bo pojavila pred tabo, le slediti ji boš morala.

Pobegnila boš iz scenarijev, ki so te ujeli, ko si bila nepripravljena. Uporabiti boš znala modrost in razum, zato se boš konfliktom raje spretno izognila.

S svetlobno hitrostjo se boš znala zavihteti v prijetne ljubezenske vibracije, če boš čutila, da je pravi in seveda ga boš tokrat znala osvojiti. Ko bo potrebno, te bo Jupiter opozoril na to, da ukrepaš po svojih najboljših močeh.

VODNARKA

Jupiter ti letos prinaša širitev tvojih obzorij in rast. Zapuščaš življenje v krutem materialnem svetu, ki ti ni všeč. Vse te vodi k temu, da slediš poti svojega srca.

Pod Jupitrovim okriljem boš začela s procesom uresničevanja svojih skritih sanj.

Z osredotočanjem na pozitivne misli se boš znala odlično zaščitili pred vsemi negativnimi energijami in seveda tudi ljudmi. Iz tvojih kreativnih navdihov se lahko razvije tudi nekaj več, kot si si zamislila.

Priložnosti bodo enostavne, vendar jih boš morala, če želiš resnično izkoristiti Jupitrov ugoden vpliv, znati sprejeti hitro in brez pretiranega razmišljanja.

Močno verjemi vase in v svoje srečne zvezde! Pa srečno! ;)

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Ženska, ki jo moški najpogosteje izberejo za ljubico, je ...

Priporočamo tudi: Te daje slaba vest? TAKO se boš tega občutka znebila v trenutku!