Zoran Janković: Ambiciozen, priljuden, praktičen in zanesljiv

Natalna karta še vedno aktualnega ljubljanskega župana in relativnega zmagovalca nedavnih volitev Zorana Jankovića kaže na ambicioznega, resnega in vestnega človeka, ki ga v življenju krepi in žene prirojeni entuziazem.

6. 12. 2011

Položaj natalnega Sonca kaže na vrojeno spoštovanje do tradicije in družine. To je človek, ki mu veliko pomenijo, tradicionalne vrednote, prav tako pa tudi materialno bogastvo in često ima na teh področjih veliko sreče.

Rojen politik in dober organizator!

Človek s tako položenim Soncem je tudi zanesljiv, vesten in praktičen, pa tudi odgovoren in stanoviten.

Ker mu veliko pomenijo status, ugled in čast, se človek s Soncem v Kozorogu pogosto ukvarja s politiko. Je tudi dober organizator, zadev pa se loteva celostno - torej tako, da ima lahko vse pod nadzorom.

Zabaven in prijeten, a tudi muhast

Luna v Raku obarva njegovo osebnost z močno in intenzivno čustveno energijo, poudari pa tudi njegov včasih nenavaden smisel za humor. Je zabaven, prijeten, sočuten in topel človek, ki pa je nadvse občutljiv na zunanje vplive in negativne vibracije ljudi, ki ga obkrožajo, zaradi česar lahko postane nervozen in se včasih zdi nekako muhast in nerazumljiv.

Ni le resen, ampak tudi radoživ

Da pa Zoran Janković ni zgolj po kozorogovsko resen, priča tudi njegov zgovoren, svetovljanski in idealističen strelčevski naboj ascendentnega znamenja, Merkur v taistem znamenju pa razkriva še njegov iznajdljiv, spreten in bistroumen značaj. Tako položen Merkur je med drugim odličen za nekoga, ki bi se ukvarjal s trgovino, marketingom ...

Več in bolj natačno si lahko prebereš v astrološki natalni karti Zorana Jankovića!

Astro portret

Zoran Janković, 1. januar 1953

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri