Znebi se lepljivih energij nereda in navlake

Si želiš spremeniti svoje življenje in čutiš, da te navlaka utesnjuje in ovira pri napredovanju? Naj ti namignemo, da ti v tvoji nameri, da se navlake znebiš, še kako podpira bioresonančna terapevtka Vanja Matjaž.

Znebi se lepljivih energij nereda in navlake (foto: profimedia) profimedia
25. 1. 2014

Lizi Metkovič je v velikem intervjuju za revijo Lisa tako med drugim povedala:

"Iz osebne izkušnje. V naši hiši, ki si jo delimo s starši, se že desetletja kopičijo stvari, ki jih nihče ne uporablja, se pa hranijo po načelu, da čez sedem let vse prav pride. Vedno me je motilo, da hranimo predmete, na katerih se nabira prah, in glede tega smo imeli kar nekaj razprav. Verjetno gre za navado iz polpretekle zgodovine, ko denarja ni bilo na pretek, hkrati pa se mnogo stvari ni dalo kupiti, saj je bila ponudba močno omejena. Glede na to, da to ni več tako in da lahko človek zastalo energijo, ki jo taki predmeti oddajajo, skoraj fizično začuti, sem želela glede tega nekaj ukreniti. Lahko potrdim, da je čiščenje navlake zelo osvobajajoč proces in da se ob njem človek izredno dobro počuti. Ne gre za brezglavo metanje stvari v smetnjake, ampak za tehten razmislek, kaj nam določena stvar pomeni in kaj lahko z njo v prihodnosti ukrenemo."

Vanja MatjažVsa navlaka, ki se nabira v naših domovih, po naših pisarnah, dvoriščih, kleteh in garažah, naj bi energetsko zelo negativno vplivala na človekovo počutje, saj onemogoča (dobesedno premike, v simbolni in na preneseni ravni pa) spremembe in napredek.

Po mnenju Vanje Matjaž smo zaradi teh lepljivih energij 'brez volje, zaspani, utrujeni, brez prave motivacije, bojimo se sprememb, ostajamo vezani na preteklost, nismo več fizično aktivni. Slabo vpliva na samopodobo, lahko tudi na povišano telesno težo, otopi naše čute in podobno. Ko se znebimo stvari, ki jih ne potrebujemo, se sprosti močan energetski potencial in tudi spremembe na drugih življenjskih področjih mnogo lažje apliciramo. Pogosto navlaka predstavlja tudi nerazčiščena področja v življenju posameznika in nevede s shranjevanjem stvari ostajamo vezani na ljudi in dogodke, s katerimi nimamo dobrih izkušenj. Logika nam sicer narekuje, da bi se jih morali znebiti, vendar nam podzavest tega ne dopušča. Zato pogosto potrebujemo nekoga, ki nam lahko pomaga ozavestiti, zakaj take predmete hranimo.'

Zdaj veš, kaj ti je storiti na pomlad? Če pa te je Vanja Matjaž prepričala, morda niti ne rabiš več čakati na maj. Loti se kupov odvečne krame kar danes ;)

Foto: Aleš Pavletović, profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri