Ženske, rojene v TEH znamenjih, so največje ZAPRAVLJIVKE (+ katere so največje SKOPUHINJE)

Preveri, če tole drži. Nam se zdi, da ja. 🙊

Ženske, rojene v TEH znamenjih, so največje ZAPRAVLJIVKE (+ katere so največje SKOPUHINJE) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2021

Ste se kdaj spraševali, zakaj prijateljica, za katero veste da ima veliko večjo plačo nikoli ne plača kosila ter postane nervozna, ko je potrebno poravnati račun.

Druga prijateljica pa želi, kljub temu, da dobro veste, da nima denarja vedno poravnati račun in se prva zgane, ko je potrebno plačati. Morda se odgovor skriva v lastnostih, ki jih opisuje astrologija. Preverite, katera znamenja so najbolj zapravljiva in kateri posamezniki, tako moški kot tudi ženske so najbolj stiskaški?

NAJVEČJI ZAPRAVLJIVCI ZODIAKA SO …

STRELEC

Strelci in strelke ste zelo iznajdljivi, saj radi zaslužite veliko denarja, da ga lahko potem več zapravite. Svoj denar radi porabite za stvari, ki spodbujajo vaš um, ne glede na dejstvo, koliko položnic čaka v predalu neodprtih. Povezani z energijo Jupitra ste vedno ko preveč zapravite prepričani, da boste denar kmalu zopet zaslužili ali dobili. V trenutku ko vas nekaj zamika, vam je čisto vseeno če si lahko to privoščite ali ne, enostavno morate klikniti ali kupiti, razmišljali boste kasneje. V restavraciji ste sposobni naročiti najdražjo hrano, radi tudi obdarujete in presenečate tiste ki so vam blizu in pri tem ne gledate na denar.

TEHTNICA

Tehtnice ko govorimo o zapravljanju živite, kot da je vsak dan za nakupe zadnji. Energija Venere vas usmerja v urejenost do potankosti, tako da se nakupom novih modnih kosom ne mislite odpovedati. Čeprav imate v omari že dovolj čevljev, morate vsako sezono kupiti nove, tudi če vas prijateljice označijo da pretiravate.  Tehtnice poznate kakovost, ko jo zaznate, ste prepričane, da boljšega kosa ne boste nikoli več našle. Mislite si, računi bodo že počakali in najbolj nervozne postanete, ko vam govorijo, da bi morali kaj denarja tudi prihraniti. Zapravljate rade, tako moški kot ženske tehtnice tudi za dom in razno dekoracijo, samo da bi bilo vaše okolje čim lepše.

VELIKI tedenski horoskop: Preveri, kaj te čaka med 27. 9. in 3. 10. (tole je teden veliki SPOZNANJ)

BIK

Biki znajo uživati tako in drugače in zapravljivost je ena izmed lastnosti, ki jim skozi življenje vztrajno sledi. Biki veliko denarja zapravite za hrano, saj morate jesti izbrano in najboljše.  Tudi pri vsakodnevnih nakupih običajno ne iščete posebnih akcij ampak kupite to kar v tistem trenutku potrebujete. Radi udobno klikate v svojem naslonjaču, košarice spletnih trgovin so vedno polne, zaradi vaše želje po nakupovanju večkrat kupite kaj popolnoma zgrešenega. Ko greste z nekom na kosilo, z veseljem plačate in se ob tem dobro počutite. 

NAJBOLJ STISKAŠKI ZNAMENJI PA STA …

KOZOROG

Kozorogi in kozoroginje ne storite ničesar, brez da bi razmišljali o dolgoročnem načrtu, zato ste tisti, ki znate varčevati. Z zapravljanjem niste obremenjeni, kupujete, ko nekaj resnično potrebujete in seveda vsako stvar preden plačate do potankosti preverite. S prijatelji ste sposobni skleniti dogovor, kdo bo kaj plačal, saj si ne dovolite, da bi vedno vi plačevali. Nepomembne malenkosti in zavajajoče akcije običajno spregledate, saj vam je jasno da v sebi skrivajo zanko. Prisegate na kvalitetno eleganco, zato vas tudi modni nakupi ko nečesa ne potrebujete ne zanimajo.

DEVICA

Praktična in v podrobnosti usmerjena devica ima vedno načrt ali preglednico, v katerem je podrobno opisano, kako bo porabila svoj težko zasluženi denar. Device, tako moški kot tudi ženske ste odlične v  sprejemanju uravnoteženih odločitev, preden odprete denarnico ali kliknete gumb plačaj. Nikar si ne dovolite, da vas varčnost vodi k temu, da se izogibate raznim zanimivim stvarem, samo da bi prihranili denar. Varčnost vas spremlja tudi na področju prehrane in vsakodnevnih stvari, za vas velja pravilo manj je več in ne kupuj, česar ne potrebuješ.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia