Ženske, rojene v TEH znamenjih, so najboljše vodje (ker so rojene zmagovalke!)

Vsaka izmed nas se je rodila z določenimi značilnosti, nekaterim srečnicam pa je sposobnost vodenja podarjena že ob rojstvu.  To so naravne vodje, ki se ne rabijo posebej truditi v tej smeri, ampak preprosto imajo tisto, kar je potrebno za dobro vodjo.

Ženske, rojene v TEH znamenjih, so najboljše vodje (ker so rojene zmagovalke!) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 4. 2021

OVNICA

Ovnica, kot prva v zodiaku je prava mojstrica v vodenju. Vedno mora biti številka ena in nima potrpljenja, da bi sledila drugim. Zato če si ovnica, rada vzameš stvari v svoje roke. Že od mladih nog, pa vse do kasnejšega obdobja si ustvarjena za vodenje. Ker je tvoj element ogenj, znaš vedno brez pomislekov ukrepati brez odlašanja in prav zaradi tega si sposobna voditi kogarkoli. Mars, tvoj vladar ti daje moč, pogum in prodornost.

Strahu ne poznaš in si dovolj drzna, da predstaviš svoje želje in cilje, ter jih z odličnim vodenjem popelješ do konca. Tako si odločna, da ljudje ob tebi zlahka popustijo. Rada zmaguješ na vseh področjih, sodeluješ v vseh igrah, zaradi česar si še boljša kandidatka za vodjo. Zelo avtoritativna, dinamična in zelo odločna, znaš voditi tudi v medsebojnih odnosih in v ljubezni. Nikoli ne sediš mirno in čakaš, ampak se vedno podaš v akcijo.

LEVINJA

Ker ti, če si levinja vlada Sonce, si osvetljena s posebno močjo, ki ti omogoča vodenje na več področjih tvojega življenja. Ti si tista, ki tudi takrat, ko snuješ težje podvige izžarevaš ves sijaj in energijo, ter se trudiš podati dobra navodila vsem ki ti sledijo. Tvoj ego in samopodoba sta tako visoka, da se lahko dokažeš v vsaki situaciji in prevzameš tudi najbolj zahtevne odgovornosti. Ker si po naravi dominantna, znaš vladati s svojo karizmo.

HOROSKOP: Zaradi TE svoje lastnosti greš ljudem na živce (+ kako jo odpraviš)

Zate so vsa področja življenja oder zato moraš vse kar počneš izvesti najboljše, da dobiš največji aplavz. Biti v središču pozornosti te osrečuje in polni z energijo, da lahko podajaš navodila tudi drugim. Močno samostojna in izvirna si znaš oblikovati svojo pot, ki skupino, ki ti sledi vodi k cilju. Po drugi strani si zelo prijazna in radodarna, kar je bistvena lastnost dobre vodje, v karieri ali domačem okolju. Še boljša vodja si, ker vedno poskušaš povečati svoj krog in nenehno premikati svoje meje.

ŠKORPIJONKA

Ker tvoja energija, če si škorpijonka privlači kot magnet, si odlična, ko je treba voditi in usmerjati. Tvoj vladar Mars ti podarja vnemo in prirojen nagon, da dosežeš kar si zastaviš. Tvoja privlačna osebnost je čudovita, znaš ignorirati negativne pripombe tistih, ki ti sledijo in vedno v vsaki situaciji ostaneš močna. Govoriti v imenu drugih je zate zelo enostavno, v bistvu je to ena izmed tvojih poslastic. Vodenje skupine in ohranjanje motivacije je tvoj moto. Ker je voda tvoj element, se nagibaš k globokemu čustvovanju, vendar te hkrati spremljata ostrost in pogon, kar tvojo slabost spremeni v tvojo prednost.

Tvoji cilj in ambicije so globoko povezani s tvojo odločnostjo in ko vodiš, vlagaš srce in dušo. Nad tvojo mistično privlačnostjo so ljudje, ki jim vodiš očarani. Boljša od ostalih, ko govorimo o vodenju si tudi zato, ker te spremlja velika mera poguma, poštenosti in neposrednosti. Celo tvoje negativne lastnosti, kot so zamerljivost, ljubosumje in trma, znaš ko vodiš spremeniti v pozitivne faktorje, ki ti pri vsem skupaj služijo kot pomagalo.

KOZOROGINJA

Kozoroginja, ti si tako disciplinirana in organizirana, da lahko ko vodiš dosežeš karkoli. To je tisto, zaradi česar si pravi naravni vodja. Saturn, tvoj vladar te je že ob rojstvu naučil kaj so trdo delo, potrpljenje in disciplina. Ker te vodi element zemlje, vse odločitve sprejemaš na zelo praktičen način. Znaš ohraniti sredino in kot vodja ne vriskaš od entuziazma, niti nisi preveč razočarana, če komu, ki ga vodiš spodleti. Si zelo sposobna in učinkovita vodja, ki drži tempo do končnega cilja.

VELIKI tedenski horoskop: TO ti prinašajo dnevi med 5. in 11. aprilom 2021 (sreča, ljubezen, denar)

Stabilen razum ti omogoča, da znaš svoje izkušnje izkoristiti v celoti. Zelo si metodična, brezhibna načrtovalka in vedno spoštuješ tiste, ki jim vodiš. Pripravljena si narediti vse za ugled sebe in tistih, ki jih vodiš. Zaradi tvoje vztrajnosti, realističnega odnosa, samozaupanja, potrpežljivosti in discipliniranega objektivnega pristopa si odlična vodja na področju kariere, prav tako znaš usmerjati partnerja ali prijatelje.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia