Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih obožujejo sanjarjenje

Preveri, ali spadaš med tiste ženske, ki v življenju rade sanjarijo. No, si med njimi? :D

Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih obožujejo sanjarjenje (foto: Getty Images) Getty Images
22. 7. 2018

To sta znamenji, ki obožujeta sanjarjenje!

Ribica, tehtnica

Sanjarjenje, zidanje gradov v oblakih, če si ribica ali tehtnica, vse to še kako dobro razumeš, vendar te lahko prepovedano sanjarjenje popelje daleč od realnosti na izgubljeno mesto, kjer te čakajo le neizpolnjene sanje.

Tudi če sanjariš o lepem sosedu, ni s tem nič narobe, nikakor se ne rabiš tega sramovati, saj si s tem v življenju in razmerju ne povzročaš nobene škode.  Dokler se gibaš v zdravih mejah svojih fantazij, ti lahko takšno sanjarjenje le polepša dan.

Zbrali smo še 5 čustvenih situacij. Katera je tebi, glede na tvoje astro znamenje, najbolj poznana?

To sta znamenji, ki pogosto nudita pretirano pozornost!

Rakica, bikica

Pozornost do drugih je zelo lepa vrlina, vendar vse dokler z njo ne pretiravaš, v čemer sta rakica in bikica odlični mojstrici.

Posvečanje pozornosti se prepleta v njunih krogih življenja in se seli od staršev, znancev do hišnih ljubljenčkov. Ta pozornost nikakor ne pomeni, da drugih ne maraš, vendar je tako lepo nameniti nekomu več dobrote in razumevanja, saj s tem ustvariš boljši občutek v svoji notranjosti.

Na seznamu vajinih ljubljenčkov se običajno znajdejo tisti, ki so do vaju bolj pozorni. Nič pa ni narobe, zato nikar ne bodi v zadregi, če si včasih preveč pozorna. Ljubkovalnim imenom pa se v nepravih situacijah le izogni, da ne spraviš koga v zadrego.

To sta znamenji, ki ne znata sočustvovati na ustrezen način!

Ovnica, vodnarka

Žalovanje in sočutje te običajno spremljata ob izgubi bližnjih, ali ob prijateljih, ki izgubijo bližnje. Čeprav sta ovnica in vodnarka čisto prijazni osebi, ne znata sočustvovati na ustrezen način in ne delujeta, da jima je resnično hudo.

Olajšanje, povezano s slabo situacijo običajno skrbno skrivata zase, kar pa ne pomeni, da bi se morali tega sramovati in jokati na ves glas z ostalimi. Prednost jima podarja skrb za lastno dobro v boju za svoj obstanek, zato se v vloge žalujočih in žalostnih težko postavljata.

To sta najbolj zavistni znamenji!

Strelka, devica

Zavist je zoprna lastnost, s katero se strelka in devica v svojem življenju dostikrat srečata. Devica, ker želi imeti vse dodelano do potankosti in zavida tistim, ki jim to uspe, strelka pa, ker je premalo vztrajna in odgovorna in to večkrat zavida drugim, bolj vztrajnim.

Čeprav vsi govorimo, da želimo vsem dobro, sta oni dve sposobni priznati, da zavidata uspešnemu lepemu sosedu in da si želita potovati tako kot sosedova deklica. Če se kdaj znajdeta v situaciji, da so se bližnjemu podrla tla pod nogami, takrat bosta pozabili na zavist. Slaba vest bo izginila, če bosta to čustvo uporabljali pri popolnih neznancih.

To sta znamenji, ki od vseh najbolj uživata v drami!

Škorpijonka, levinja

Zanimanje o življenju, sreči in nesreči drugih ni najlepša gesta, vendar si škorpijonka in levinja, ki uživata v drami težko pomagata, da ne bi pokazali zanimanja za tuje nesreče.

S tragičnimi zgodbami se poistovetita, da bi bili v očeh drugih bolj pomembni. To predstavlja obliko nagnjenja k zanimanju za nesrečo drugih in hkrati dober občutek, da se njima ni nič zgodilo. Vse lepo in prav, vendar je priporočljivo, da naslednjič, če bo v tvoji moči, priskočiš tudi na pomoč.

To sta znamenji, ki raje izogneta stiku z bolnimi in šibkimi!

Dvojčica, kozoroginja

Sočustvovanje z bolnimi in šibkimi je nekaj vsakdanjega, vendar se dvojčica in kozoroginja raje izogneta osebni vpletenosti v takšne neljube situacije.

Podobni občutki ju spremljajo v prisotnosti invalidov in v raznih bolnišnicah, kjer med prvimi zbežita iz prostora. Izogibanje bolnim premore celo evolucijsko razlago, torej se dvojčica in kozoroginja morda izogibata zato, ker se bojita bolezni. Če bosta skušali bolne razumeti in z njimi komunicirati, se vama obeta izguba splošnega strahu, ki vaju običajno vodi v slabo voljo.

Vir: Horoskop.si
Fotografija: Getty Images

Preberi še: Horoskop: To so stvari, ki ti v življenju (glede na tvoj astro znak) kradejo zadovoljstvo

Priporočamo tudi: 6 astroloških znamenj, s katerimi je poletna romanca nepozabna!