Ženske, rojene v TEH 4 znamenjih, nikakor ne prenesejo KORONA UKREPOV  (si med njimi?)

Če si mislila, da ti nikakor ne moreš več zdržati ukrepov, te ženske, rojene v teh 4 znamenjih zagotovo prekašajo v obupanosti. 🤣 (Ali pa si prav ti ta?) 

Ženske, rojene v TEH 4 znamenjih, nikakor ne prenesejo KORONA UKREPOV  (si med njimi?) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 3. 2021

Da so ukrepi najboljprizadeli spantane znake zodiaka ti je verjetno jasno, a ženske, rojene v spodnjih 4 znamenjih reeeees težko prinašajo ukrepe, ki preprečujejo sproščene zabave, sponatana potovanja in druženja.

To so ta 4 znamenja:

STRELKA

Ti svobodna duša sedaj, ko so prisotne omejitve močno trpiš, ker si se morala odreči vsem potovanjem, ki si jih skrbno načrtovala. Tvoja strast je doživljati nekaj novega, spoznavati tuje kraje in kulture, zato se ti lahko zgodi, da boš večkrat slabe volje, ker boš namesto da bi potovala, omejena na svoje domače okolje, ki pa ga že zelo dobro poznaš.

Lahko pa si pomagaš premostiti nezadovoljstvo s tem da raziskuješ tuje kraje in njihove kulture na spletu. Le tako boš v prihodnosti še bolj podkovana in pripravljena za nove dogodivščine.

VODNARKA

Vodnarka, ti si neustrašna in pogumna ženska, ki se ji mora v življenju ves čas dogajati nekaj zanimivega. Ti si tista, ki se lahko danes odločiš, da jutri spakiraš in se odpraviš na potovanje, toda sedaj, ko ti to ni omogočeno, te lahko to močno razžalosti.

Z veseljem boš klepetala o svojih preteklih potovanjih in jih glasno podoživljala, da zapolniš praznino, ki lahko večkrat prikuka na plano. Težko nadziraš svoje želje v zvezi s potovanji, zabavami in druženji, zato si med najbolj nestrpnimi, ko govorimo o zanimanju o vprašanju, kdaj boš lahko spet sproščeno potovala.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka komaj čaka, da lahko ponovno začne spoznavati nove ljudi, se družiti in obiskovati prijatelje in prijateljice v drugih državah. Stiki po telefonu in spletu ti enostavno niso dovolj, saj si zelo čutna in moraš osebo pogledati v oči, da te resnično prepriča.

Hrepeniš po divjih zabavah, kjer si si dala duška, osvajala in plesala do jutranjih ur. Da se malce potegneš iz slabe volje zaradi omejitev, navij glasbo do konca, obleci udobna oblačila in pleši do jutra, sama s sabo, povezana z dobrimi gibi.

KOZOROGINJA

Kozoroginja sicer v življenju ni najbolj spontana, vendar zelo rada potuje in sklepa nova poznanstva, ki ji podarjajo intelektualno širino. Ker si povezana s koreninami in preteklostjo, namesto iskanja divje zabava, raje obiščeš sorodnike v oddaljeni državi.

Da se rešiš zoprnega občutka je obdobje, ko ne moreš potovati odličen čas za obujanje spominov na tvoja pretekla potovanja. Kovčki ostajajo prazni, zanimive destinacije samevajo, kozoroginja pa se večkrat odpravi na spletni zemljevid v raziskovanje, ki pa seveda ne more popolnoma nadomestiti pravega potovanja.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia