Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, so VEDNO urejene (modne trende pa imajo v mezincu)

To so ženske, ki ne sledijo modnim trendom, ampak jih narekujejo. Si med njimi? ⭐️

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, so VEDNO urejene (modne trende pa imajo v mezincu) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 9. 2022

To so posameznice, ki obožujejo modo in modne trende. Ko izgledajo dobro, se počutijo dobro, zato stilu, tako moški kot ženske posvečajo veliko pozornosti. Spadaš v to skupino?

BIK

Biki, tako moški kot tudi ženske, imajo odličen občutek za modo. Preprosto obleko lahko spremenijo s svojo domišljijo in estetskim prijemom v zelo elegantno. Zanje je trendovski način življenja nekaj nujnega. Od udobnih in elegantnih do modnih oblačil, bik je tisti, ki zna kombinirati.

Spremlja jih naravni čar. Zaradi svoje izredne modrosti seveda tudi vedo, da je videz lahko zavajajoč, vendar kljub temu zelo pomemben. Bikice ste mojstrice stiliranja, saj vedno najdete pravi kompromis med eleganco in udobnostjo, kljub temu vas spremlja zdrava mera, da ne pretiravate. Zemlja, bikov element, pomeni tudi pet čutov in v kombinaciji z Venero na področju mode označuje ljubezen do lepote.

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, so najbolj fit

TEHTNICA

Znamenje tehtnice je pod okriljem Venere, zato lepoti in modnemu slogu namenja veliko pozornosti. Tehtnicam je všeč ideja, da nosijo barvita in modna oblačila. Vedno želijo biti na tekočem z najnovejšimi modnimi trendi, vendar se običajno držijo svojega osebnega sloga, s čimer so zvesti sami sebi.

Moški tehtnica je tisti moški, ki ne bo nikoli neurejen zapustil stanovanja, poleg tega obvlada različne stile, zato je vedno primerno oblečen za vse priložnosti.

Ženska tehtnica je na področju mode, kljub temu, da je na drugih področjih zadržana, vedno izvirna in zna izstopati. Spremlja jo naravna težnja po ravnotežju in harmoniji na področju mode in urejenosti na splošno.

DEVICA

Devica moški je običajno najbolj urejen med vsemi moškimi zodiaka, tudi ženska devica dobro ve, kaj je elegantno in kaj je tisto, kar se med sabo ne kombinira.

Device, kljub temu, da so tradicionalne, poznajo vsak nov trend, modo in aktualne novosti, vendar se znajo pred nespametnim nakupom zadržati. Radi kupujejo trpežna ter kvalitetna oblačila, po možnosti priznanih blagovnih znamk.

Ne glede na to, kam device gredo, so vedno popolnoma urejene. Strinjajo se s pregovorom, ki pravi, da je človeka mogoče oceniti po čevljih, ki jih nosi.

Ženske device posvečajo veliko pozornosti raznim detajlom, s katerimi dopolnijo celoto. Rade pa kritizirajo, če opazijo, da nekdo nima pravega smisla za modo.

Pripravil: Horoskop.si/Sensa.si

Fotografije: Profimedia