Žensk, rojenih v TEH astro znamenjih, se moški najbolj BOJIJO (in TO je razlog, zakaj)

To so ženske, ki se jih moški zares bojijo in pogosto ne vedo, kako z njimi shajati.

Žensk, rojenih v TEH astro znamenjih, se moški najbolj BOJIJO (in TO je razlog, zakaj) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2021

Njihova samozavest, pogum, inteligenca in že celo rahel vtis premoči moškim nažene strah v kosti.

Ženske v teh astroloških znamenjih so močne in drzne, zaradi česar v življenju uživajo v marsikateri prednosti: v službi se dobro razumejo in lepo napredujejo, svoje mnenje pametno predstavijo in točno vedo, kaj želijo. Takšne ženske moške ničkolikokrat prestrašijo, celo v ljubezni.

Ženske, rojene v teh 👇 astroloških znamenjih, točno vedo, kaj želijo in kako to dobiti:

OVEN

Ženske, rojene v znamenju ovna, imajo zelo močno voljo in svojih besed ne izbirajo. Ko jih moški vpraša, ali je nekaj narobe, dobi brutalno iskren odgovor.

Nič čudnega, da ovnice nikoli ne dovolijo drugim, da bi jim ukazovali. One so zmeraj rade tiste, ki se nahajajo na vodilnem položaju.

DVOJČKA

Smrtna tišina v družbi ženske, ki je rojena v znamenju dvojčkov? Ne obstaja. Je nemogoča. Dvojčice zelo rade razpravljajo, še posebej, če je razprava glasna.

A vendar tisto, kar jim prinaša v službi dodatne točke, navadno moške prestraši in jih odvrne. Škoda, saj bi se lahko iz te obilice besed, ki pridejo iz ust dvojčic, marsikaj naučili!

ŠKORPIJON

Mačistični moški pri ženskah, rojenih v znamenju škorpijona, nimajo nobene možnosti. Takšne ženske lahko namreč z enim zamahom ukrotijo – še bolje, izbrišejo – ves moški ponos in ego.

Z njimi je prav tako težko začeti razpravo, saj imajo za vsako stvar pripravljene močne in neizpodbitne argumente. One so prave zmajevske kraljice!

In da ne bomo ostali samo pri "strašljivih" ženskah ... Moški, rojeni v teh 👇 astro znamenjih, veljajo za zakonske partnerje iz nočne more:

RAK

Rake lahko uvrstimo v dve skupini. V prvo spadajo tisti, ki imajo radi svoj dom, ampak so naporni, malenkostni in kritični.

V drugo pa tisti, ki so pasivni, leni in nezainteresirani. Takšni se najpogosteje poročijo zaradi koristi, nasledstva ali položaja oziroma iz kateregakoli razloga, ki jim bo na enostaven način nudil "pritok" dobrin ali ohranjanje statusa.

Četudi ima rad svojo ženo in otroke, rak nikoli z ničemer ne bo popolnoma zadovoljen in vedno bo našel nekaj, kar bo iz njega izvabilo kritiko ali pritoževanje. A vendar so raki praviloma zvesti – seveda le takrat, ko so njihove želje doma zadovoljene.

ŠKORPIJON

Ja, spet škorpijon. 🤦‍♀️ Pa saj v resnici sploh niso tako slabi!

Edini način, na katerega boš lahko s škorpijonom ustvarila zakonsko harmonijo, je, da mu slepo slediš v vseh njegovih prizadevanjih. Škorpijoni ne prenesejo dominantnih partnerk, so staromodni in radi pokažejo, kdo doma nosi hlače, kar pa jih pogosto tudi privede do nasilja.

Vseeno pa škorpijon obožuje svojo ženo in otroke ter je uspešen v službi, kar mu omogoča, da lahko dobro skrbi za svojo družino. Globoko v njem so njegova čustva do njih zares plemenita, čeprav se jih nikoli ne bo naučil izraziti.

Če ti uspe zadovoljiti vse njegove ogromne želje, tako v postelji kot izven nje, je lahko vajin zakon zelo uspešen.

STRELEC

Ta tip moškega zahteva modro in taktično ženo, in to v veliko večji meri v primerjavi z drugimi, saj je dober v opažanju njenih napak, nepopolnosti in nepravilnosti.

Njegovo zanimanje za svet, v katerem živi, je ogromno – želi pomagati in sodelovati v vsem, zaradi česar je včasih težko predan zakonu in domu.

Z njim ni težko živeti, a vendar bo zaradi njegovega pomanjkanja občutka in velike nestrpnosti do česarkoli, kar ga omejuje ali pa je strogo določeno s pravili, njegova žena prisiljena razširiti svoja obzorja, če bo z njim želela biti na isti valovni dolžini.

Gif: Giphy.com

Preberi še: Kakšna prijateljica si glede na svoje astrološko znamenje? ali pa Nova študija PRAVI, da so ljudje, rojeni v TEM mesecu, najbolj INTELIGENTNI

Priporočamo tudi: "Astrologinji sem dovolila, da mesec dni upravlja moje življenje" (izpoved Cosmo bralke)