Zakoni ljubezni: Podarjamo dva izvoda uspešnice!

Sanjski odnos ni odvisen od sreče, temveč je rezultat poznavanja korakov za ustvarjanje trajajočega, izpolnjujočega prijateljstva s tvojim partnerjem.

Zakoni ljubezni: Podarjamo dva izvoda uspešnice! (foto: shutterstock) shutterstock
12. 3. 2013

Chris Prentiss, ki ga mnogi sicer bolje poznate po priljubljeni knjigi Zen in umetnost doživljanja, v knjigi Zakoni ljubezni z veliko modrosti in jasnega uvida predstavi štirinajst močnih zakonov ljubezni, s pomočjo katerih je mogoče ustvariti odnos, ki si ga vsi po vrsti tako zelo želimo.

Citat iz knjige:

  • "Če si to, kar vidite, razlagate s srcem, potem ste lahko sočutni do trpljenja vašega partnerja, lahko ste radostni zaradi partnerjeve sreče in skrbi za partnerjeve potrebe. Gledanje in poslušanje s srcem omogoča, da se naučite odpuščati, sebi in partnerju dopuščati napake, se vzdržati presojanja in vzdržati pred prehitrimi zaključki, ki bi lahko bili napačni. Ko vidite in slišite s srcem, se naučite ljubiti kot bi morali - s srcem , ponim naklonjenosti, ljubezni in čutenja."

Lično knjigo, polno tisočletja starih in dodobra preizkušenih modrosti smo že pred meseci predstavili v našem Astro kotičku, v kateri ste po naših statistikah sodeč navdušene prebirale o tem, da vesolje v naše življenje pripelje ljudi po vnaprej pripravljenem načrtu, in da je torej tudi na videz naključno srečanje v resnici del naše usode. Chriss Prentiss je zato prepričan tudi, da se prav vse v našem življenju, torej tudi vsako naše srečanje z ljudmi in odnos, ki ga z njimi vzpostavimo, zgodi z razlogom.

Sicer pa si več o knjigi lahko prebereš tudi na spletni povezavi Zakoni ljubezni: Z osebo, s katero si, nisi po pomoti!

Podarjamo dva izvoda!

V sodelovanju z založbo Cangura na tem mestu podarjamo dva izvoda knjige Zakoni ljubezni.

Novopečeni lastnici enega od obeh izvodov sta odgovorili na naše naslednje nagradno vprašanje:

  • Kakšen je podnaslov knjige Zakoni ljubezni, ki jo je podpisal Chriss Prentiss? Namig: odgovor poišči na spletni povezavi Cangura.com (podnaslov knjige je zapisan tudi naslovnice te lične knjige).

Največ sreče pri žrebu pa sta tokrat imeli:

  • Majda Močnik iz Ljubljane
  • Simona Česen iz Naklega

Čestitamo!

Nagrajenki še pozivamo, da se nam kar najhitreje javita na naše spletno obvestilo.

knjigi

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri