Začni pisati svoj dnevnik intuicije

Zapisovanje občutkov ti lahko pomaga razviti tvoje sposobnosti predvidevanja. Pripravili smo ti nekaj nasvetov ...

17. 2. 2013

1 Naj bo dnevnik na tvoji nočni omarici, da boš lahko zapisala svoje sanje, takoj ko se boš zbudila – odličen način, da se boš priklopila na svojo nezavedno modrost. Prav tako lahko premamiš svoje sanje, naj ti dajo odgovor. Preden boš zaspala, za odgovor na težavo, ki te je morila čez dan, vprašaj intuicijo.

2 Piši z 'napačno' roko. Pisanje z nedominantno roko ti pomaga pristopati k bolj intuitivni polovici tvojih možganov.

3 Načrtuj prihodnost. Na vrhu strani napiši: "Sprejela bom to novo službo" ali "Zapustila bom fanta" – karkoli že je težava. Potem pa pet minut brez premora piši o tem, ne da bi se ustavila. Takšno pisanje brez ovir ti bo pomagalo, da ne boš preveč premišljevala in boš lažje stopila v stik s svojo vedeževalsko platjo.

4 Razjasni svoje cilje. Ali si želiš službo, zaradi katere boš lahko veliko potovala? Moškega, ki te bo znal nasmejati? Uporabi svoj dnevnik intuicije, da boš dobila idejo, kaj si želiš od življenja. Zapisuj vprašanja, kot so: "Kaj je naslednji korak, da bom dobila to službo?" ali "Kje bom najverjetneje spoznala svojega sanjskega moškega?" Zapisuj čustva, podobe in telesne občutke, ki se ti bodo pojavljali. To ti bo pomagalo najti svoj notranji glas.

Pripravila: Petra Arula

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri