Za 4. Sensa vikend si rezerviraj zadnji vikend v novembru

Vabljena si na četrti Sensa vikend v Bohinju, katerega rdeča nit bodo odnosi, med drugim tudi o tem, kako vstopati v žive, tople in in zares odprte odnose z drugimi.

10. 11. 2011

Termin tokratnega Sensa vikenda je 25. - 27. november, natančnejša lokacija serije nadvse zanimivih dogodkov in delavnic pa Bohinj Park Hotel.

In česa se lahko veseliš tokrat?

Delavnice 4. Sensa vikenda

  • Ples brez forme s Kristino de Ventus

Kristina de Ventus, priznana plesalka, plesna pedagoginja in trenerka plesa brez forme, bo udeležence skozi glasbo in gibanje nežno vodila k občutenju resničnega sebe, k naravnemu, nepogojenemu gibu, k popolni svobodi tistega, kar smo in kar zmoremo. Se še spomniš, kako si plesala, ko si bila še otrok?

  • Delavnica Živimo z Luno! s Tadejem Šinkom

Na delavnici bodo udeleženci raziskovali pomen in mitologijo Lune ter dobili navodila, kako si z njo lahko pomagamo. Na voljo bo tudi osebni posvet z astrologom, ki mu bodo zainteresirani lahko postavili tudi precej konkretnejša vprašanja.

  • Večerna meditacija s Sandijem

Na sobotnem predavanju, ki mu bo sledila meditacija, bo Sandi spregovoril o duhovnem svetu, Bogu, energijah, dušah, duhovni hierarhiji, medsebojnih odnosih, podzavestnih in zavestnih miselnih in čustvenih vzorcih…

  • Delavnica Vera vase: živeti predano in samostojno z Alenko Rebula in Josipo Prebeg

V odnosu je pomembno zaupanje, vendar je enako pomembno tudi, da se znamo od ljubljenih oseb oddaljevati, jim puščati, da polno živijo, odhajajo in prihajajo, in to omogočiti tudi sebi. Na delavnici se bodo udeleženci približali sebi in občutili, kako se približevati drugim.

Delavnica bo sestavljena iz predavanja, vaj čutečega plesa in komunikacije ter doživljanja umetnostnih besedil.

O avtoricah delavnice:

  • Tibetanci na NOV način – ključ samozdravljenja skozi tibetanske vaje s Tanjo Želj

Pet tibetanskih obredov, ki so znani tudi pod imenom vrelec mladosti, predstavlja preprosto celostno obliko vadbe, ki pospešuje pretok energije skozi sedem glavnih energetskih centrov (čaker). Vendar pa je bil pomemben del obreda, ki predstavlja ključ samozdravljenja, dolgo zamolčan. Skrivnost, ki se imenuje ključ samozdravljenja in se sproži ob nekoliko drugačnem izvajanju tibetanskih vaj, nam bo razkrila Tanja Želj na dveh jutranjih delavnicah.

  • Krožno povezano dihanje s Tadejo Kern

Rebirthing ali krožno povezano dihanje je izredno učinkovita dihalna tehnika s takojšnjimi učinki, ki osvobaja nezavedne blokade, nastale v mišicah zaradi fizičnih in čustvenih stresov. Tadeja Kern iz društva Bindu, ki je z rebirthingom povezana že več kot deset let, nas bo vodila skozi proces skupinskega krožnega dihanja k boljšim telesnim notranjim občutkom.

 

Sensa vikend info in prijave!

Cena celotnega paketa je  260 €.

Cena paketa vključuje 2 nočitvi v eko hotelu Bohinj Park ***** s polnim penzionom, uporabo bazena, obisk savne 1 x dnevno, vadbo v fitnesu in delavnice. Doplačilo za enoposteljno sobo: 40 €.

Prijave na tel: 08 200 41 40.