Z unikatnim osebnim astrološkim vodnikom Eme Kurent pripravljena na prihodnost

Želiš zares kakovosten astrološki pripomoček prav za vsak dan svojega življenja? Privošči si osebni astrološki koledar vodilne slovenske astrologinje Eme Kurent za vsak dan, do ure natančno! V času poletne akcije do 31. avgusta kar s 30% popustom!

Z unikatnim osebnim astrološkim vodnikom Eme Kurent pripravljena na prihodnost (foto: Promocija) Promocija
7. 7. 2014 | Promocijsko sporočilo

Ema Kurent (DFAstrolS, QHP, CMA, ISAR CAP), pionirka astrologije v Sloveniji in ustanoviteljica Astrološke akademije Stella, je z več kot 20-letnimi izkušnjami med najbolj prepoznavnimi astrologi ter cenjena predavateljica na astroloških srečanjih po svetu. Širši javnosti je poznana kot avtorica vsakoletne publikacije Lunin vodnik in redne rubrike v Astronovicah ter po številnih intervjujih in člankih, v katerih osvešča javnost o pravi naravi astrologije, ki jo kot učljivo in kredibilno vedo strogo ločuje od 'ljudskih' oblik vedeževanja.

Ema je svoje bogate izkušnje in znanje strnila v unikatni osebni astrološki vodnik, kombinacijo astroloških prognoz in računalniške tehnike, ki ti na podlagi tvojih rojstnih podatkov prav za vsak dan, do ure natančno svetuje kdaj se je potrebno izogniti neprijetnostim in kdaj izkoristiti priložnosti na vseh ključnih področjih življenja, kot so zdravje, ljubezen, posel in podobno.

Kaj prinaša moj zvezdni koledar?

  • Na približno 180 straneh si za vsak dan leta lahko pogledaš, kaj te v njem čaka;
  • Koledar se izdela za obdobje 12 mesecev, začetni datum izbereš sama;
  • Knjiga (dostava do 7 delovnih dni) ali PDF po e-pošti (v 24 urah) - pdf vzorec si lahko ogledaš tukaj;
  • Vsa besedila so delo priznane astrologinje Eme Kurent;

Z morebitnimi vprašanji glede naročila se obrni na info@astrojoy.com.

Kaj je primernejše zame, Moj zvezdni koledar (MZK) ali Osebni astrološki koledar (OAK)?

MOJ ZVEZDNI KOLEDAR (MZK) je primernejši za laike (torej za ljudi, ki so zgolj ljubitelji, ne pa tudi poznavalci astrologije), ter za tiste, ki jih zanima zgolj njihova prihodnost, ne pa tudi astrologija kot taka.

Koledar vsebuje namesto astroloških oznak slikovne simbole, navodila za uporabo pa so precej krajša in preprostejša kot v osebnem astrološkem koledarju (OAK). V njem tudi ni poglavja Mala šola astrologije.

Prednost tega koledarja je v tem, da so razlage vplivov bolj kratke in jedrnate kot v OAK, slikovni dodatki pa ponujajo hiter in jasen vpogled v naravo posameznih vplivov. MZK je skratka novejša, priročnejša oblika osebnega astrološkega koledarja, ki ga lahko pokloniš komurkoli kot lepo darilo (predvsem za rojstni dan, ob novem letu, ali podobno), saj gre za unikatni izdelek, ki mu (ji) bo pomagal načrtovati vsakodnevne projekte.

OSEBNI ASTROLOŠKI KOLEDAR (OAK) je primernejši za poznavalce astrologije, saj vsebuje astrološke oznake (naravo aspektov, prehode Lune ipd.), rojstno karto (zgolj sliko, brez razlage) ter poglavje Mala šola astrologije, v katerem se bralec lahko pouči o dejavnikih, udeleženih pri razlagi vplivov.

Vsebuje tudi dnevne prehode Lune čez senzitivne točke horoskopa - bežne vplive, ki v MZK niso navedeni. Zaradi "fiksnih" strani (splošne razlage) je nekoliko obsežnejši od MZK. Tiskajo ga v formatu A-4, vezava je termo (lepljeno), vsebuje približno 250 strani besedila.

Kaj pa če ne poznam svoje ure rojstva, lahko še vedno naročim koledar?

Samo datum rojstva je preskop podatek za izdelavo tvojega osebnega astrološkega koledarja. Če pa poznaš »okroglo« oziroma približno uro rojstva, koledar sicer lahko naročiš, vendar ne boš mogla upoštevati čisto vseh interpretacij. Koledar na srečo vsebuje natančna pojasnila, katere interpretacije pridejo v poštev v takšnih primerih in katere ne. Sicer pa poglej v rojstni list! Če ga nimaš pri sebi, naroči kopijo na matičnem uradu občine, kjer si bila rojeni.

Do 31. 8. s kar 30% poletnim popustom. Klikni tukaj in naroči zdaj!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri