Vprašaj cosmo astrologe in numerologe!

Rubriko Astro smo obogatili z novo podrubriko - Astrologija, nekaj časa nedelujoča Numerologija pa je prav tako dobila svojega novega srkbnika.

1. 5. 2012

Trenutno je v rubriki dežurna astrologinja Nadine, v numerologiji pa po novem odgovarja Tadeja Grmek, ki se bo poleg z astrološkimi nasveti ukvarjal tudi z vašimi vprašanji iz numerologije. Oba bosta na voljo vsem tistim, ki so zgolj radovedne, pa tudi tistim, ki potrebujejo nujen nasvet in pomoč.

Poskusi!

Vprašaš ju lahko praktično kar želiš:

  • naj si bo kaj v zvezi s šolo,
  • zdravjem,
  • denarjem, delovnim projektom ali delom na splošno,ljubeznijo in prijateljstvom,
  • pa tudi sicer o odnosih med ljudmi,
  • in konec koncev: lahko jo vprašaš tudi kaj v zvezi z astrologijo, numerologijo ...!

Vedi le, da ji boš morala zaupati svoj pravi datum rojstva z letnico, pa tudi uro rojstva (saj prav ta v sebi skriva ključ, ki pelje do poglobljene astrološke analize).

Brez podatkov ne bo odgovora!

David je na tej točki povedal tole:

"Le 'popolna' vprašanja bom obravnaval prednostno in bodo tako hitreje prišle do odgovora, kot tiste, ki ne bodo zaupale svojih podatkov. V kolikor se vprašanje dotika obstoječega ali možnega razmerja, pa 'popolno' vprašanje pomeni, da posredujeta podatke obeh!"

Pričakujete pa lahko, da bosta pri zahtevi za 'popolna' vprašanja enako dosledna kar oba!

Kako vpisuješ podatke?

Vpisni obrazec za astrologijo boš našla tukaj!

Šifra: Cosmojolie

No, saj boš videla, kako kreativni znamo biti pri izbiri začasnih nadimkov. Tako si lahko enkrat Sončnica, naslednjič pa kar Morski pes ali Angelina Jolie. Priporočamo le, da si izbereš nekaj takega, kar si boš lahko zapomnila, saj se bo odgovor astrologa ali astrologinje objavil pod to šifro.

Datum in kraj rojstva: 4. 6. 1975 ob 12:06 v Ljubljani

No, tu pa kar brez skrbi! Te podatke bosta videla le astrologa, na spletu pa se ne bodo objavili.

In ja, ura rojstva je NUJNA za izdelavo eksaktne natalne karte (najdeš jo v svojem rojstnem listu ali pa po tem podatku povprašaj svojo mamo).

Astrologa bosta po teh podatkih napravila tvojo natalno karto in na podlagi analize le te tudi odgovorila na zastavljena vprašanja.

Ljubezensko ujemanje

Če se bodo tvoja vprašanja nanašala na temo ljubezni, npr. kakšno bo razmerje s tem in tem fantom, boš morala zapisati tudi njegove rojstne podatke (in še enkrat: brez skrbi, nič od tega se ne bo javno objavilo).

Npr. takole:

Vzdevek: Cosmojolie

Datum in kraj rojstva:

4. 6. 1985  ob 12:06 v Ljubljani (jaz, ženska)/ 18. 12. 1983 ob 23:00 v Kranju (on, moški)

Astrologinja Nadine nas je na tem mestu opozorila, da včasih iz vaših vprašanj ni povsem jasno tudi, katerega spola ste in katerega spola je ta, za katerega ujemanje sprašujete, zato ima potem včasih težave, kako zapisati svoj odgovor.

Naj vam zato ne bo odveč zapisati kakšen podatek več (npr. jaz Sončnica sem dekle, ki me zanima za mojega Sončka, fanta, ki je rojen ...), astrologinja pa se bo tako manj lovila okoli tega, kdo je kdo in kaj bi kdo rad, in ti lažje eksaktno odgovorila na tvoja vprašanja.

Beseda ni konj!

No, če ti na kakšno vprašanje, ki se ti poraja, še vedno nismo odgovorili, pa - saj veš - vprašaj kar v komentarjih pod to novičko!