Vibracije števil narekujejo vzorce reagiranja

Se kdaj vprašaš, zakaj se ti določene negativne situacije ponavljajo ali pa zakaj ti na posameznem področju ali pa kar na vseh področjih (zdravje, partnerstvo, poslovno področje) v življenju nikakor ne gre?

25. 5. 2012

Tanaya Tadeja Grmek, energetska numerologinja, pravi, da je to jasen znak, da ti na posameznem področju manjkajo pozitivna sporočila, torej znanje: kaj delamo narobe in kako bi se morali obnašati ter kako odreagirati, da bo življenjski rezultat pozitiven.

Le v primeru, ko reagiramo na pozitivna sporočila, je lahko življenjski rezultat pozitiven.

In kaj nas ovira, da temu ni že danes tako?

Ovirajo nas stari, omejeni ter negativni programi jeze, notranjega nemira, žalosti, besa, skrbi, nezaupanje v pozitivno stran življenja, strah, nenehno razmišljanje in povezovanje s preteklostjo, ljubosumja, nesamozavesti, občutek krivde, depresija ...

Dokler nas vodijo ti programi, je naše življenje iztirjeno iz naše prvotne poti, kajti naši pravi programi so ljubezen, sreča, veselje, pogum, zaupanje v življenje, notranji mir in zadovoljstvo, visoke kreativne sposobnosti, ki nas vodijo po poti našega potenciala zaradi katerega smo se rodili.

Šele ko stopamo po naši pravi poti, ki je začrtana prav za nas, smo lahko uspešni in v popolnosti izpopolnjeni. To je naš smisel in takrat občutimo mir, srečo in ljubezen.

Trenutek, ko se predamo in odpremo!

Če ne živimo naših sposobnosti, nas spremljajo razne težave/testi, da nas opozorijo, da smo skrenili iz naše prave poti in nas usmerijo na pravo pot. Vendar, ker tega ne razumemo, se borimo na nepravi poti in težave/testi se nadaljujejo.

Do kdaj?

Dokler nekega dne resnično ne stojimo pred življenjsko situacijo, ki se z zornega kota naših pet čutil zdi naravnost nerešljiva ter se iz obupa, ker ne vidimo rešitve, predamo in - končno! - spustimo star pogled na življenja. V tistem trenutku pride rešitev kar sama od sebe, saj smo se - končno - odprli novi, pozitivni življenjski energiji, ki nam podarja pozitivno rešitev.

Takšno skrajno soočenje z življenjem seveda niti ni edina pot do taistih rešitev. Taisto skrajno perečo življenjsko situacijo bi lahko preprečili tudi s pomočjo visoke zavesti, morale. A v tem primeru se seveda že naslanjamo na najvišja znanja iz življenja samega, ki, od koder te modrosti in resnice o življenju pravzaprav prihajajo.

Življenje samo je naš največji učitelj

Tanaya (Tadeja) Grmek o lastni življenjski prelomnici in srečanju z energijsko numerologijo:

"Sama sem se z energijsko numerologijo srečala pred slabima dvema letoma, ko se je moje življenje postavilo na glavo. Moje zdravje je že bilo načeto, partnerski odnos pa je bil tik pred točko, da se razideva. Otrok je bil skrajno nemiren in že obravnavan kot hiperaktiven. O tem, da nekaj v njegovem življenju ni v redu, se je jasno kazalo tudi po tem, da je močil posteljo in imel nenehno vneta ušesa. In to niti ni bilo vse. Tudi na kreativnem področju nisem ravno blestela. Povprečna uradniška služba pač."

Takrat je Tanayin partner prišel v stik z energijskim treningom, za katere takrat niti ni vedela, da jih obiskuje. In rezultati so bili vidni že po dveh obiskih ...

"... kajti kar nekaj me je vleklo k njemu kot magnet. In nato sem se tudi sama - po predhodno opravljeni numerološki analizi, kjer sem izvedela, kaj me v življenju ovira in omejuje, da ne živim svojih pravih potencialov, ki so v meni - pridružila energijskim treningom. To me je prepričalo in stopila sem na pot raziskovanja življenja, katerega znanje mi je dodobra spremenilo pogled na svet in ..."

... rezultati so bili tu!

"Zdravje se mi je izboljšalo in takoj se je opazilo, da sem bolj pozitivna, polna energije in nasmejana, bolj zadovoljna sama s seboj. S partnerjem sva ostala skupaj in nadgradila najin partnerski odnos. Otrok se je umiril, prenehal močiti posteljo in ni bilo več vnetja ušes, v šoli je postal bolj miren, lahko je sledil navodilom učiteljice, skratka to je postalo moje delo. Odločila sem se, da to znanje, ki sem si pridobila, delim naprej, saj resnično ni potrebno, da se vsi učimo iz lastnih napak. Življenjskemu izzivu (in njega trpljenju) se lahko tudi izognemo in sicer z znanjem o življenju in posledično z dvigom zavesti o tem, kaj je resnica o življenju.

Ni nam potrebno pasti v jamo, da bi potem morali plezati ven. Lahko jo preprosto zaobidemo ali preskočimo.

A za to potrebujemo v življenju kline, ki predstavljajo znanje za življenje.

Življenje je razvoj in vsak test ali izziv, ki ga uspešno rešimo, predstavlja klin v našem življenju, da se lahko povzpnemo naprej v višji nivo življenja, ki nam daje še kvalitetnejše življenjske rezultate.

In kdo si ne želi pozitivnih življenjskih rezultatov?

Vsi si želimo biti zdravi, srečni, ljubljeni, uspešni in kreativni."

Če torej je prišel tudi zate čas, da tako kot Tanaya primeš volan svojega življenja v svoje roke in ga začneš voditi v smer pozitivnih življenjskih rezultatov, naj te opogumimo:

"Na pot velja stopiti pogumno. Življenje nas namreč čaka z odprtimi rokami. Čaka, da ga bomo raziskali in spoznali. In bolj kot ga bomo razumeli, bolje bomo znali voditi svoje življenje po naši pravi poti, ki vodi do fenomenalnih življenjskih rezultatov. In to je smisel življenja.

Dovoli si najboljše, saj si tega vredna!"

Povzeto in prirejeno po zapisu Tanaye (Tadeje) Grmek, ki je pričujoči tekst zapisala po navdihu (iz življenja in s pomočjo višjega uvida).

Tanaya (Tadeja) Grmek: telefonska številka: 041/259-841, email: tadeja.energija@gmail.com, spletna stran: numerologija.energija

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri