Veliki tedenski HOROSKOP: Vse to te čaka med 13. in 19. 3. (noro TOČNA napoved)

Preberi astro napoved za teden, ki je pred nami. ✨

Veliki tedenski HOROSKOP: Vse to te čaka med 13. in 19. 3. (noro TOČNA napoved) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 3. 2023

OVEN

Rutinska opravila in dolgočasne stvari vam bodo pravi trn v peti, saj boste želeli rasti, se razvijati in izkusiti nekaj novega. Prav tako ne boste dovolili, da vam drugi vsiljujejo mnenja. Delovali boste kot oseba, ki ima učinkovite rešitve za različne probleme, kar vam lahko šibki posamezniki, ki se smilijo sami sebi zavidajo. Imate dovolj izkušenj, da lahko zadovoljite različne kriterije, zato se ne bojte, kako boste odreagirali. Le premisliti morate, saj se je že večkrat izkazalo, da brezglavi odziv ni dobra izbira.

BIK

Držite se v začetku tedna, ko boste zaradi energije lune v strelcu zmedeni ter raztreseni določenih dogovorov. Pričakovanja se bodo nizala, zato ne iščite težav tam kjer jih ni in poslušajte nasvet, ki vam bo prihranil nekaj nepotrebnih korakov. Finančno stanje bo še naprej potekalo brez večjih nihanj zato ne boste imeli razlogov, da bi se predajali odtenkom slabe volje ter se zapirali vase. V nedeljo boste najbolj zadovoljni tisti biki in bikice, ki ste v razmerju.

DVOJČKA

Preverite svoje naloge, da vam ne podtaknejo kakšnih čudnih zadev, ki jih ne bi obvladali. Ni potrebno, da ste tako obremenjeni s tem, da morate uspeti. Stiki s sodelavci  ne bodo preveč obremenjujoči, glede marsičesa boste lažje poiskali skupno točko in stkali dogovor. Prihajajo tudi številna presenečenja, zato pustite svoji ustvarjalnosti proste roke. Samski si lahko obetate več skozi vikend. Prava poteza se vam nakazuje v nedeljo.

RAK

Nagnili se boste k redu in učinkovitosti, časa za počitek in sprostitev v začetku tedna, kljub temu da bo luna v strelcu ne boste našli. Ne odlašajte s pomembno odločitvijo in se posvetite kočljivi zadevi, v kateri ste se znašli, saj lahko zamudite nekaj ključnega. Sprejmite ljubezensko priložnost, ki se vam bo ponudila popolnoma spontano, tudi če se bo prvi trenutek pojavil globok dvom. Vikend vam prinaša več nesigurnosti in nihanj na področju družinskih odnosov, saj vas nekdo ne bo želel razumeti. 

LEV

Sodelavci, ki se niso sposobni prilagoditi bodo na kariernem področju občutno načeli vaš prag tolerance. Verjemite vase in ne priznajte poraza, raje umirjeno izrazite svoje stališče. Več lepih energij prihaja v vaše naročje na čustvenem področju, kjer lahko pričakujete strast, ki bo neustavljiva. Pazite konec tedna, ko luna prehaja v ribi na zdravje, premislite o posledicah notranjih napetosti, ki jih skladiščite v sebi. 

DEVICA

Priznajte si, da že nekaj časa pretiravate s stvarmi, ki jih ne morete spremeniti. Na poslovnem področju zaključite dogovore, ki ste jih vodili skozi zadnje obdobje. V kolikor se z nečim ne strinjajte, bo edina rešitev obzirna zavrnitev. Nikar v četrtek z vplivom konjunkcije med Soncem in Neptunom preveč ne oklevajte, ampak naredite tisto, kar bi morali narediti že zdavnaj. Manjše napetosti v družinskih odnosih bodo v nedeljo sicer zelo stresne, vendar boste z razumevanjem vse skupaj sprejeli.

TEHTNICA

Bodite bolj poglobljeni v zadeve na čustvenem področju, saj boste le tako lahko začeli sestavljati seznam, ki vam bo pomagal pri odločitvi. Pogrešate več iskrenih pogovorov, preveč ste se prepustili dolgočasnim tračem in praznim ljudem. Več časa namenite osebnemu napredku, saj vas čaka lep vikend, primeren za urejanje praktičnih zadev. Sposobni boste narediti premik in na vse skupaj pogledati optimistično. Topel objem ljubljene osebe bo zagotovo pravo zavetje.

ŠKORPIJON

Nekdo vas bo prijetno razveselil, zato se boste na področju odnosov v začetku tedna, ko vas bo spremljala luna v strelcu usmerili v več spontanosti. Skušali boste sprejeti tudi mnenja drugih. Proti koncu tedna se počasi prebuja nekaj razlogov za zaskrbljenost, zato skušajte biti bolj odločni. Prav tako se zopet prebujajo globoka čustva, ki vas po tihem obremenjujejo, zato boste na trenutke malce depresivni in utrujeni. Rešitev bosta počitek ali pa sprehod v naravi.

STRELEC

Marsikaj boste v začetku tedna preveč analizirali, namesto da bi se prepustili prvemu občutku  ter energiji lune v svojem znamenju. Če boste začutili, da ste naveličani, se spomnite, kako dobro se počutite ko ste spontani in lahkotni. Samski strelci in strelke boste z eno nogo še vedno v preteklosti in z mislimi daleč vstran od trenutne situacije.  Zapleti v razmerju vas bodo razočarali do te stopnje, da se lahko v nedeljo, ko luna prehaja v znamenje rib popolnoma umaknete.

KOZOROG

Bodite v začetku tedna, ko vam spontana energija strelca ne bo najbolj pisana na kožo previdni, predvsem pa prevzemite odgovornost za svoja dejanja. Razvedril vas bo sodelavec, ki je s svojim prikupnim nastopom zelo vztrajen. Prenehali se boste ukvarjati s tistimi, ki vas vznemirjajo, zato si lahko obetate notranji mir. Borili pa se boste s svojim egom in sicer v povezavi s področjem financ, kjer nekako ne najdete ustrezne rešitve. 

VODNAR

Kljub temu da boste zaradi določene zadeve užaljeni ali razočarani nad nekom, ne bodite preveč nesramni. Pri razčiščevanju nerešenih vprašanj boste imeli v četrtek občutek, da vse skupaj visi na tanki nitki. Vaša prednost bo v tem, da se ne boste umaknili, ampak boste dobili še dodaten zagon, saj najbolj uživate, ko je pred vami nekaj kar ni enostavno. Nekaj, česar drugi morda ne zmorejo. Umirite v nedeljo, ko luna prehaja v ribi svoj korak in bodite nekoliko bolj strpni. 

RIBI

Spogledljivi boste, zato se v začetku tedna, ko vam bo pomagala energija Venere v ovnu ki prebuja drznost odločite za korak. Simpatije so obojestranske, zato nikar ne oklevajte. Vezani se boste najboljše počutili konec tedna, ko se bosta skušaj podala v adrenalinsko raziskovanje. Postavite se v nedeljo v mislih na noge in potem tecite, kolikor vas nesejo, kajti sreča in zadovoljstvo sta zelo blizu. Odmislite dvomljiv priokus, ki večkrat sili na plano.

Pripravil: Horoskop.si

Preberi več na Sensa.si

Horoskop: TA znamenja OBOŽUJEJO šoping (ker POZITIVNO vpliva na njihovo psiho)