Veliki tedenski horoskop: Točno TO se ti bo zgodilo med 4. in 10. julijem (preberi in se pripravi)

Vse, kar moraš vedeti, s področja ljubezni, zdravja, kariere in vsesplošnega počutja. 

Veliki tedenski horoskop: Točno TO se ti bo zgodilo med 4. in 10. julijem (preberi in se pripravi) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 7. 2022

OVEN

Na vse, kar je povezano s čustvi boste v začetku tedna, ko sledi prehod Merkurja v raka gledali z drugačnimi očmi. Zelo boste občutljivi glede tistih odnosov ki vam veliko pomenijo. Pričakujte konec tedna več sprostitve in razvajanja s strani prijateljev. Razmišljali boste o tem, kaj se bo razvilo iz zgodbe, ki se zdi izredno zanimiva zaradi pestre vsebine. Čeprav boste bolj vpleteni, kot si upate in želite priznati, tokrat ne boste imeli nobenih dvomov, z lahkoto boste nekaj prekinili.

BIK

V začetku tedna prihajajo nesporazumi, ki jih boste najlažje rešili s toleranco. Tisti, ki močno prepričani v svoj prav, boste zelo diplomatski. Najbolj se boste razveselili dejstva, da se načrti, ki ste si jih zastavili na področju kariere odvijajo v pravo smer. Odnosi bodo polni topline in z energijo Sonca v raku zelo umirjeni. Nikar pa se v nedeljo, ko boste raztreseni preveč na hitro ne odločajte, saj boste pristali tam, kamor vas v resnici niti ne vleče. 

DVOJČKA

Nikar ne ostajajte v starih vzorcih, čeprav vam bo Merkur, ki prehaja v torek v znamenje raka povzročal nihanja in na dan prinesel mnoge grenke spomine. Počasi bo čas za nekaj novega, zato spontano odvrzite prtljago in se veselite prihodnosti. Konec tedna si okoli sebe ne delajte prevelikega zidu, saj bi s takšnim počutjem odrinili od sebe osebo, ki vam veliko pomeni. Privoščite si v nedeljo več prijetnih trenutkov s prijatelji, kar z ugodno Venero ne bo težko. 

Ljudje, rojeni v teh 4 astro znamenjih, svojo celo plačo zapravijo do sredine meseca 💸

RAK

V tem tednu prihaja čas, da prisluhnete sebi in se izognete nasvetom tistih, ki vas v resnici sploh ne poznajo. Ne bojte se pokazati čustev in se z njimi soočiti, saj bo iznajdljivost, povezana z iskrenim pristopom močno orožje. Prepustili se boste, ko boste pripravljeni sprejeti vse pomanjkljivosti, ki jih določen odnos nosi s sabo. S poglobljenim razmišljanjem boste v nedeljo hitro dojeli, kako stvari stojijo in katere odločitve so prave. Ljubezenski koraki naj še počakajo. 

LEV

Kljub temu da se nekaj lahko zakomplicira tik pred koncem, z nezaupanjem ne boste prišli nikamor, le utrudili se boste, zato se čim prej optimistično zazrite v lepšo prihodnost. Zavedati se boste začeli, kaj imate, čeprav vas še vedno mika, da bi brezglavo tvegali. Čas je, da v ljubezenskem odnosu pokažete več nežnosti, pozornosti in hkrati pripravljenosti na nadgradnjo odnosa. Strah, ki se bo pojavil v nedeljo ne bo imel prave osnove. Če vas čaka nekaj zoprnih opravkov, se jim raje izogibajte. 

DEVICA

Nekdo vas bo prijazno opomnil, kaj bi morali spremeniti, da bi zadeve na področju dela speljali tekoče. Razmeroma hitro boste premagali svoj strah in splošno napetost ter se vsemu skupaj nasmehnili.  Ker si boste močno želeli uspeha, boste veliko časa namenili najmanjšim podrobnostim in posledično vam je uspeh zagotovljen. Načrtovan podaljšan vikend preživite v dobro poznani družbi. Umaknite se od tam, kjer čutite, da niste zaželeni, le tako se vam obetajo lepi trenutki. 

Veliki mesečni HOROSKOP za mesec JULIJ: Preveri, kaj točno se ti bo zgodilo (ljubezen, sreča, denar, zdravje)

TEHTNICA

Slišali boste nekaj, kar vas bo notranje močno vznemirilo, zato boste v začetku tedna bolj togi. Na področju dela vam bo sredi tedna uspelo, tudi pri nečem, kar ste nekoč izpustili iz rok. Če vas bodo prosili za pomoč pohitite, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Vsekakor podajte svoj odgovor na vsa sporočila, čeprav z zamudo. Proti koncu tedna prihaja nekaj ljubezenskih iskric, ki vas bodo zbudile in vam podarile čudovit občutek. 

ŠKORPIJON

Z Merkurjevo energijo, ki se v torek povezuje z znamenjem raka boste sicer želeli narediti korak, vendar si vse pomembno sproti zapisujte, da ne bo kakšnega nesporazuma. Več sreče vam bo v tednu pred vami namenjeno v ljubezni, kjer bo poleg romantike prisotna tudi strast. Upanje vam bo pomagalo razumeti določena nenadna razpotja. Lahko se zgodi, da se bo kreativna ideja, ki jo v sebi nosite že dlje časa udejanjila ter vas presenetila. 

STRELEC

Zlahka boste v začetku tedna uresničili svoje želje, saj boste veliko bolj sproščeni. Iskali boste stabilnost in lažje si boste pridobili nekaj, s čimer se boste soočali v smeri osebne rasti. Nekdo sicer nima preveč razumevanja za vaše zamisli, vendar vam ga bo kljub temu uspelo prepričati. V soboto in nedeljo bodite preprosto to, kar ste, in uživajte pri tem, brez da bi se ozirali na vplive okolice. Ne pozabite na ljubljeno osebo in imejte posluh tudi za njene potrebe. 

KOZOROG

Želeli boste poiskati ustrezno rešitev, kar pa bo zaradi nepredvidljivih razmer izredno težko. Če boste preveč obremenjeni s svojimi bremeni vas lahko odnese v napačno smer, zato čim prej izpustite dvome. Proti koncu tedna boste zopet polni energije in zagona. Obeta se vam nekaj prijetnih ljubezenskih dogodivščin, ki vas bodo razveselile. Dovolj bo časa, da opravite vse, kar ste si zastavili, zato nikar preveč nervozno ne hitite. Zdravje bo zahtevalo nekaj več pozornosti.

VODNAR

Določen problem se bo v torek, ko se bo Merkur začel gibati v znamenju raka podaljšal v nedogled, kar vas lahko obremeni. Na področju dela vtis ne bo ravno najboljši, posebno če gre za zadevo kjer so pričakovali drugačno zgodbo. Rešili se boste, če boste bolj dostopni in prijazni. Na pogovor o resni temi sicer še niste pripravljeni, kljub temu pa se lahko konec tedna soočite s težavami, ki so na vidiku. Z domačimi nikakor ne boste našli skupnega jezika, ves čas boste iskali napake. 

RIBI

Najbolj vas bodo v začetku tedna na področju kariere razjezili nesporazumi ter čakanje. Notranje se nikakor ne boste mogli umiriti, kar bo zelo zmotilo nekoga, ki je za vas pomemben. Glasno boste izražali svoje mnenje, a nihče vas ne bo upošteval, tako kot bi želeli. Pomirite se in se v soboto raje usmerite v bolj prijetne dogodivščine, ki vam prinašajo razbremenitev. Odnosi s prijatelji bodo večinoma prijetni, vendar bodo pričakovali od vas, da poslušate njihove težave. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia