VELIKI tedenski horoskop: TO ti prinašajo dnevi med 29. majem in 4. junijem (sreča, ljubezen, denar)

Preveri, kaj je zapisano v zvezdah za zadnji teden v maju. ✨

VELIKI tedenski horoskop: TO ti prinašajo dnevi med 29. majem in 4. junijem (sreča, ljubezen, denar) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2023

OVEN

V teden se boste podali zadovoljni s stanjem na finančnem področju, zato bodo tudi ostale stvari na svojem mestu. Samski ovni in ovnice, čustvene energije bodo naklonjene, zato nikar predolgo ne mencajte, ampak naredite tisti korak. Vezani, nikar, če naletite na napetosti v razmerju ne poslušajte drugih, poslušajte sebe. Razčistili boste z nečim, kar se je dogajalo s pridihom bolečine. V nedeljo, ko nastopi Polna luna pa boste najraje sami s seboj.

BIK

Razveselila vas bo idealna priložnost, da nekomu predstavite nekaj novega, talent, ki bo končno opažen, bi vam tako lahko na področju kariere pomagal pri napredku. Ljubezen ne bo najbolj enostavna, saj ste pred kratkim zašli iz začrtane smeri in se podali v neznano. Sedaj bo potrebno sprejeti drugačnost ter v njej poiskati iskrico zadovoljstva. Določene stvari bodo v nedeljo, ko nastopi Polna luna delovale naporne, a to bo zgolj začasna težava.

DVOJČKA

Zopet prihajate do spoznanja, da je stvari bolje odkrito povedati, kot zavijati pa zadrževati v sebi. Na področju financ bo vladala zmeda, zato poskrbite za zbrane misli. Dogajanje na področju kariere bo sredi tedna preizkušnja za vztrajnost, ki vam ni ravno pisana na kožo. V nedeljo kljub vplivu Polne lune ne boste več zadržani, saj vam je dovolj sprenevedanja ter umikanja. Razveselila vas bo prijetna opazka simpatične osebe, ki vas vodi v prijetne misli in sanje. 

Horoskop: Si se zatreskal v DVOJČICO? Potem moraš vedeti TO (le tako jo boš osvojil)

RAK

Čeprav ste od hitrega tempa utrujeni, vam bo energija Sonca v znamenju dvojčkov naklonjena. Ne upajte preveč, da vas bodo na področju dela in izobraževanja rešili drugi, začnite raje bolj budno spremljati vse kar se dogaja, predvsem pa ne spreglejte drobnega tiska. Na področju čustev bodo z energijo Venere v raku na plano privreli občutljivi pogovori, ki pa se jim nikar ne skušajte izogniti. Nerazčiščena vsebina bi lahko pomenila v prihodnosti veliko obremenitev.

LEV

Ne morete se sprijazniti z vsem, kar vam ni všeč, še posebej glede sodelavcev v okolju, kjer boste v teh dneh preživeli večino časa. Ne bodite preveč presenečeni, če vas tudi če boste polni inovativnih idej ne bodo poslušali. Ne počnite v petek, ko bo luna v škorpijonu na področju financ ničesar, dokler ne boste pripravili smiselnega  načrta. Ko boste na osebnem področju v nedeljo, ko nastopi Polna luna tehtali o razlogih za in proti, skušajte brez pomislekov slediti notranjim občutkom in razpolagajte s pravimi argumenti.  

DEVICA

Na čustvenem področju boste z energijo Venere v znamenju raka neodločni, prišli boste do spoznanja, da vas srce še vedno vleče tja, kjer vam je jasno, da se nakazujejo težave in nesporazumi. Zaradi notranje napetosti ki se bo sprožala ob globokih zaznavah poskusite ohraniti mirne živce. Ne razburjajte se za vsako malenkost, zadeve pa rešujte brez kakršnega koli obotavljanja. V nedeljo, ko nastopi Polna luna se ozrite okoli sebe, nekaj si zaželite in se otresite slabih misli, lažje vam bo. 

Horoskop: Za ta TRI znamenja bo junij IZJEMNO TEŽEK (prav nič jim ne bo prizanašal)

TEHTNICA

Stvari boste želeli opravljati po strogo določenem vrstnem redu, saj bodo okoliščine napete ter nerazumljive. Skušajte se, namesto da dvomite vase pozanimati o podrobnostih. Razjezilo vas bo, da bodo drugi od vas pričakovali, da boste rešili njihove težave, saj ne znate reči ne. Razmislite, ali boste postavili meje, ali pa se boste počasi zaradi preobremenjenosti jezni in nerazpoloženi začeli zavedati, da nič ne naredite zase. Z dobrim namenom se boste v nedeljo, ko vas bo objela vibracija Polne lune odločili, da ostanete zvesti sami sebi. 

ŠKORPIJON

Pred samskimi škorpijoni in škorpijonkami je sredina tedna, polna osvajanja, veselja in dobre volje. S samozavestjo se lahko daleč prebijete, zato se nikar zadržano ne obirajte. Če na področju financ ne boste dovolj pozorni in seveda previdni lahko nekaj pomembnega spregledate. Morda nimate dovolj časa za vse, zato skušajte delovali z odločnostjo, kar bo nekomu zelo všeč. Tudi fizično boste konec tedna bolj močni in bolj odporni, tudi na področju prehrane boste začeli skrbeti zase.  

STRELEC

V začetku tedna si boste z energijo Venere v raku zaželeli nekaj miru in se posvetili svojim potrebam. Prebujali boste razmišljanje o tem, kako bi končno zaužili več svobode. Znali boste radovedno spraševati in poiskati tiste poti, ki lahko prebudijo bolj globoka čustva. Ne dovolite si, da družinske zadeve zaradi vibracij Polne lune vplivajo na pomembne odločitve, ki ste si jih zastavili z dobrimi nameni.

MUCKE: Ta pasma je pisana na kožo tvojemu nebesnemu znamenju (če si se morda spraševala)

KOZOROG

Z energijo Sonca v znamenju dvojčkov se boste končno malce odklopili. Nekaj nepričakovanega kar se bo zgodilo vas bo vodilo v bolj optimistično razmišljanje. Glede finančnih zadev ostanite na trdnih tleh ter si poskusite svoje cilje zastaviti nekoliko drugače, saj potrebujete nekaj korenitih sprememb. Tudi na področju čustev prihajajo pozitivne novosti.  Kljub vsemu pa boste v nedeljo, ko prihaja vpliv Polne lune  psihično vse bolj obremenjeni, saj se bo vse odvijalo hitro.

VODNAR

Najlepše zadeve pridejo nepričakovano, zato vas bodo informacije, ki jih boste prejeli še bolj pozitivno navdihnile. Na čustvenem področju ne boste preveč prepričani o svojem stališču. Potrebovali boste nekoliko več varnosti in zanesljivosti, da prebrodite določene situacije, v katerih ste se znašli zadnje čase. Samski kozorogi in kozoroginje  boste poslali sporočilo in potem nestrpno čakali na odziv. Ne ustrašite se, če bo zaradi vpliva Polne lune vse skupaj potekalo počasneje, vendar intenzivno. 

RIBI

V začetku tedna vam bodo zadeve, ki se nabirajo v zadnjem času nekoliko ušle iz rok. Poskusite najprej rešiti vse, kar je tesno povezano s finančnimi zadevami. Dogodki na področju ljubezni, ki vas bodo v četrtek in petek, ko bo luna v škorpijonu nekoliko zmedli, vendar bo potrebno ohraniti trezno glavo in zaupati pozitivnemu razpletu. V domačem okolju boste zaradi Polne lune pohiteli z določenim odgovorom, čeprav je to lahko najslabša možna rešitev. Ne delajte ničesar na silo.

Preberi več na Sensa.si

Horoskop: To je ŠIBKA TOČKA tvojega telesa (glede na tvoje znamenje)