VELIKI tedenski horoskop: TO te čaka v tednu med 10. in 16. majem 2021

Preberi, kaj so ti zvezde namenile v tem tednu, in se pripravi! 😍

VELIKI tedenski horoskop: TO te čaka v tednu med 10. in 16. majem 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
10. 5. 2021

OVEN

V ljubezni se boste v torek, ko nastopi Mlaj v biku ravnali po določenih pravilih, ki si jih boste postavili sami. Občasno boste sicer podvomili vanje, vendar le za trenutek. Če boste ves čas pasivni in boste gledali le nase in na svoja pravila, ne boste prišli daleč. Čas je, da pretrgate vezi, ki vas obremenjujejo, zato se  poskusite umakniti iz napetega ozračja in ne kljubujte močnejšim. Potrebovali boste veliko energije, da si naberete novih moči. Nekaj ne bo šlo načrtih, a kljub temu ne izgubljajte živcev.

BIK

Sami se boste morali odločiti, kako se bo za vas pomembna situacija razvijala naprej. Trenutno precej tvegate, kljub temu da ste dobro motivirani. Pri delu imate občutek, da nekdo ovira vaše načrte in vam povzroča napetost. Zaupajte vase in se ne pustite ustaviti. Čustven odnos se bo proti koncu tedna nahajal v slabši poziciji. Zdi se, da nočete popustiti in to vsekakor vodi v prepire, ki se običajno ne končajo najbolje. Prepad je postal že precej velik, zato se vsaj v nedeljo potrudite, da ne bo postal še večji.

DVOJČKA

Prihaja nekaj odličnih možnosti, ki se vam bodo pokazale takrat, ko boste nanje pripravljeni. Čeprav še vedno oklevate, se morate zavedati, da vam bo hitro kdo drug prevzel prvo mesto. V četrtek, ko bo luna v vašem znamenju prihaja nekaj očitkov na vaš račun, vendar se zaradi tega se ne obremenjujte. Ljubljena oseba vas bo vzpodbujala in vam stala ob strani na vsakem koraku, tudi takrat ko ne boste izpadli v najboljši luči. Najboljši dan v tednu bo sobota.

RAK

Radi bi ohranili svojo samostojnost, kar v tem tednu ne bo najbolj enostavno. Samo od vas bo odvisno, kaj boste dejansko dosegli. Tehten razmislek o velikih odločitvah bo zelo dobrodošel. Sprejmite priložnost, ki se vam bo ponudila v petek in čim prej prenehajte dvomiti. V soboto, ko bo luna v znamenju raka boste nekoliko zmedeni, toda krivdo boste pripisovali drugim. Spoprimite se vsaj z napako, ki je očitna in vam lahko v prihodnosti prinese vrsto težav.

LEV

Veliko stvari se bo začelo odvijati bolj pospešeno, saj boste čutili da se prebuja tudi vaše srce. V sredini tedna boste zaradi lune v dvojčkih ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju manjših zapletov. Če boste potrebovali pomoč in podporo nekoga, jo boste tudi dobili. Izredno prijetno vam bo, saj boste končno spoznali, kaj vam ustreza in kaj vas postavlja v ospredje, posebno če si želite nekaj več razgibanosti. Na ljubezenskem področju prehajate v obdobje konkretnih ciljev.

DEVICA

V tem tednu boste na trenutke nezadovoljni s svojim življenjem. Zaupni pogovor bo prava smernica za boljše počutje. Pazite le, da ne boste z notranjim nemirom česa razburkali. Iskali boste razloge za ali proti, pri tem vam bo tudi nekdo pomagal. Pri denarju bodite bolj racionalni. Zdravje vam bo konec tedna naklonjeno, saj znate poskrbeti zase. V nedeljo bodite pripravljeni na manjše nesporazume, ki bodo povezani z zadevo, ki vas bremeni. Stabilno počutje vam bo pomagalo pri sproščenem pogovoru.

TEHTNICA

Nepričakovan klic vas lahko v torek, ko nastopi Mlaj v biku iztiri. Zopet boste preveč navezani na stare navade, kar vas ne bo pripeljalo k napredku. S takšnim načinom ne morete rešiti ničesar. Za vaše mirne in sočutne misli bo aktivna energija dvojčkov precej velik izziv. Nastopite pogumno, gre za kratkotrajni vpliv, s katerim se boste prebili do naslednje pomembne zadeve. Imate več novih zamisli, kljub temu bo morda težavno le to, da se ne morete odločiti tako hitro, kot bi se želeli.

VELIKI tedenski horoskop: TO te čaka v tednu med 10. in 16. majem 2021

ŠKORPIJON

V začetku tedna bo od vas odvisno, ali boste branili svojo svobodo ali se boste povsem prepustili temu kar narekujejo drugi. Spraševali se boste, zakaj vas določene težave doletijo takrat, ko se vam niti ne sanja, da bi se lahko zapletlo. Odgovor je v tem, da redko kdo izpolnjuje vaša visoka pričakovanja. Venera v dvojčkih vas bo naredila še bolj trdne, kot ste ponavadi. Tisti, ki ste samski se boste veliko družili z prijatelji, ter razmišljali, da vam sploh ni slabo. Poskusite se v nedeljo nekoliko bolj prepustiti čustvom.

STRELEC

V ospredju bodo v ponedeljek in torek, ko bo luna v znamenju bika poslovni odnosi, ki se bodo razvijali v pravi smeri. Vaša odločitev je, ali boste ostali na istem mestu, ali se boste samozavestno premaknili naprej. Želje so izredno velike, ker se vedno znajdete boste našli način, kako jih uresničiti. Morda vas bo konec tedna mikalo, da bi se pridružili pogovorom, ki bodo potekali, vendar bo bolje, da se posvetite svojim obveznostim. Imate veliko energije, toda tokrat bi jo morali pravilno razporediti.

KOZOROG

Venera v znamenju dvojčkov lahko zbudi posebna čustva, ki vam ne bodo najbolj jasna. Zanašali se boste na svojo intuicijo, a ste v resnici že nekoliko zabredli. Odprlo se vam bo veliko finančnih možnosti, preučite jih in zgrabite za tisto, ki vam bo prinesla največ dobička. Sobota z luno v raku bo dan, obarvan z analiziranjem čustev in razmišljanjem o osebi, ki je nikakor ne morete razumeti. Splačalo se bo tudi tvegati, zato bodite pogumni in raziščite težave do konca.

VODNAR

Čeprav boste polni samozavesti, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet, saj bi vas lahko nekdo popolnoma napačno ocenil. Zaradi obilice dela boste sredi tedna precej odsotni, a vseeno se potrudite pri pomembni zadevi. Ker boste realni pri postavljanju ciljev, se lahko tokrat končno pomaknete naprej. Sobota se bo razvijala v najboljši energiji, obdržite nasmešek na obrazu. Osebnega vprašanja ne morete rešiti tako hitro, zato ostanite na tem področju še nekaj časa potrpežljivi.

Tvoj veliki mesečni HOROSKOP za MAJ ❤️ (denar, sreča, ljubezen, zdravje)

RIBI

Začnite v tem tednu, ko sledijo številne lekcije razmišljati bolj realno, saj lahko v nasprotnem primeru spregledate kakšen pomemben ključ in se odločite napačno. Vodil vas bo izrazit smisel za organizacijo in dober občutek za delo z ljudmi. Na finančnem področju lahko proti koncu tedna pričakujete kakšno manjše presenečenje, ki vas bo rešilo iz zagate. Dobro se povrne z dobrim, to bo glavni moto tedna pred vami, zato se ga skušajte držati.

Pripravil: Horoskop.si